Már az 'egész' suli utánozza a nevetésemet, ha meglátnak a folyosón. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hangosan, és sokat nevetek, mert mondhatni jól érzem magam, és nem bírom ki, hogy ne nevessek, amikor az osztálytársam ordenáré baromságokat mondd. Ebben a tanévben többször előfordult, hogy a folyosón akik elmentek mellettem utánozták a nevetésem. Nem vettem magamra, nem ereszkedek le odáig, hogy visszaszóljak, de zavar egy kicsit...2012. okt. 12. 22:07
1/1 anonim válasza:
Sajnos van egy rossz hirem.Ok gunyolodnak rajtad.Sztem kicsit probaldd kontrollalni magad, bar egyebkent ok a primitivek , ha az ad nekik pillanatnyi elvezetet, hogy valakinek a rohogeset utanozzak.:(
Sztem vedd poenra es a szokasos rohogeseddel nevess a pofajukba.:) meg kulonben is ez azt jelenti h valamiben kituntel, meg ha eleg khm egyszeru dologgal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!