Miért ilyen fontos a Facebook?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok és úgy gondolom felnőtt korban nem annak kellene a legfontosabbnak lennie, hogy ki milyen hivatkozásokat oszt meg,miket like-ol, hány képet tölt fel magáról naponta és stb.Csak azért regisztráltam, mert van pár ismerősöm, aki már szinte csak itt hajlandó kommunikálni.A személyes találkozó és telefon úgy tűnik már elavult dolog.Én meg folyton kapom a megjegyzéseket és szinte kinéznek onnan csak mert nem vagyok túl aktív. Csak engem keserít ez el???2012. okt. 11. 21:26
1/8 anonim válasza:
Nem! Engem kifejezetten fusztrál, hogy naponta meztelen, fehérneműs jó testű csajok tesznek fel magukról képeket, undorító... meg az a sok baromság amit a sok kretén pár perc alatt megoszt... és az a kibas*ott sok ismeretlen ember aki azt állítja ismer, hol ott én azt sem tudom kicsoda... áhhh inkább nem ba*zom fel magam... :-D
2/8 anonim válasza:
már azt hitte hogy én vagyok abnomális, én csak azért regisztráltam mert a csoportot beszéli meg a teendőket, de egyáltlan nem szoktam likeolni megosztani semmitse, magamat meg nem mutogatom, olyan furcsa hogy ilyen szinten van egy csomó ember, van ki saját magát likeolja mutogatja kétnaponta képet cserél. Ebben mi a jó?az önbizalmukat próbálják növelni, inkább menjenek ki kapálni a földet.
4/8 A kérdező kommentje:
:D Én azt sem értem, hogyan lehet ez rendszeres "program" az emberek életében. Hogy nincs ennél jobb dolguk, mikor annyi jó és értelmes dolgot lehet csinálni, ha az embernek van egy kis szabad ideje...de erre ennyi energiát és időt pazarolni, számomra érthetetlen. Én inkább leülök a zongora elé játszani 2 órát mint nyomkodni a like-ot. Mondjuk én meg arra pazaroltam el időt, hogy feltettem ezzel kapcsolatban egy kérdést...úgyhogy lassan én sem vagyok más:P
2012. okt. 11. 22:07
5/8 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy vannak dolgok, amiket én sem értek a fésszel kapcsolatban. Viszont ahogy leírtad, valóban ott a legkönnyebb és a legeszerűbb ingyen kapcsolatot tartani a töbiekkel, bár a beszélgetésim nagyrészt abból állnak, hogy megbeszéljük, mikor és hol találkozzunk, na meg van pár csoport, ahol jóval egyszerűbb tétlekhez jutni, egyszerűbb oda feltölteni a projektekkel kapcsolatos fájlokat, mint e-mailben elküldözgetni, és az sem hátrány, hogyha van egy zárt csoport, akkor azokat a tanárok sem olvassát - ezt-rel, coospace-szel ellentétben. Én ezért használom, és valahogy így alakult ki,hogy a gyakorlatok alatt, mikor éppen nincs jobb dolgom, megosztok pár dolgot, ami érdekel. A többi szerintem egyszerűen értelmetlen, a feltűnési viszketegség kinyilvánítása, vagy az önkép erősítése egyeseknek, nem többb... vagy nemtom :P
6/8 Agytörzsi Prof. válasza:
Nem tudom, miért fontos. Nem vagyok fent, és nem is tervezem. Nagyon jól elvagyok az ilyen "közösségi" oldalak nélkül is a barátaimmal.
7/8 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek és elfogadom, hogy pl az egyetemmel kapcsolatos teendőket megkönnyítheti. Én nem vagyok egyetemista, úgyhogy erre én nem tudom használni:)
2012. okt. 11. 23:08
8/8 anonim válasza:
Én 19/F vagyok és csodák csodájára még semmi bajom nem származott belőle, hogy nem vagyok fent ilyen oldalakon. Bizonyára én vagyok az igénytelen, hogy hús-vér emberekkel szoktam beszélni és kapcsolatot tartani, meg hogy jobb dolgom is van, mint naponta órákat a fészbukkal tölteni, lesni, éppen ki milyen hülyeséget osztott meg vagy milyen újabb 80 képet töltött fel magáról feltűnési viszketegségében... Komolyan én sem értem azokat, akiknek kb. ez életük értelme, több emberről tudom, hogy min. napi 2-3 órát töltenek a fészbukon... Egészségükre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!