Miért van konfliktusom abból, hogyha megmutatom az egyéniségemet egy társaságban?
Figyelt kérdés
Magyarul odateszem magam.Eddig túl passzív voltam,de már nem akarok az lenni,úgyhogy én is megszólalok,nemcsak csücsülök ott csendben.Ha egy erős egyéniséggel van dolgom,abból mindig balhé lesz.2012. okt. 11. 16:49
1/5 anonim válasza:
Az jó, ha megmutatod az egyéniségedet, de nem mindegy, hogy hogyan. Ennyi alapján még nem tudom megmondani, mi lehet a gond. Lehet teljesen normálisan viselkedsz, csak egyszerűen nem a neked megfelelő társaságban mozogsz, hanem olyanban, ami a te nézeteiddel ellentétesen gondolkodik. Viszont az is lehet, hogy átestél a ló túloldalára. Passz. Esetleg elárulsz egy kicsit többet?
2/5 anonim válasza:
Adsz egy kemény erős felületet, aminek ütközhetnek = Balhé. Ha elhajolsz, nem ütközik, átesik és kész.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy az egyéniségeden kell csiszolnod. Egyébként tényleg nem mindegy, hogy adod elő.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg gyökér vagy. Vagy a többiek.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg az egyéniséged nem passzol a többiekéhez, vagy legalábbis egy hangadóéhoz, aki után a többiek mennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!