Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most ez komoly? :O Inkább a...

Most ez komoly? :O Inkább a válaszok. Lehet, hogy valaki nem tud ilyet? :O

2012. okt. 11. 10:57
 1/9 A kérdező kommentje:
mármint a kérdező kommentjei
2012. okt. 11. 11:00
 2/9 Andizsuzsi ***** válasza:
Lehet, hogy valóban ennyire tudatlan, de az is, hogy csak nagyon nagy szüksége van a pénzre, és megkeveredett a dátumok között. Előfordul az olyan.
2012. okt. 11. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezért nem igazán volt érdemes új kérdést nyitni.
2012. okt. 11. 11:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Miért? Nem kell tudnia senkinek, hogy te voltál, aki kérdezett.

Én csak meglepődtem, tényleg léteznek ilyen emberek?? És példát akartam rá mutatni, hogy lássák, nem kitaláltam.

De persze, vannak butábbak is biztos, csak nekem ez fura volt nagyon. Így egy közvélemény kutatást végeznék, mennyire gyakori ez.

2012. okt. 11. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem én voltam, aki ott kérdezett és tényleg nevetségesnek tartom én is a kérdezőt. De inkább ott szóltam hozzá, az eredeti kérdéshez.
2012. okt. 11. 11:55
 6/9 A kérdező kommentje:

De én ott meg nem tudtam volna felmérni, megkérdezni, mennyire gyakori az ilyen.

Ezért kérdeztem csupán, nem azért, hogy lássák konkrétan azt. :)

2012. okt. 11. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó, ok, igazad van! )))
2012. okt. 11. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Hidd el, a mondás igaz:

"Nagy az Isten állatkerje,

Elég sokan lakunk benne."

2012. okt. 11. 12:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért nem gondolkodik H.R. inkább a felvételi megváltoztatásán, hogy az ilyeneket kiszűrjék...nem oda való, nem kreatív, csak magol, bár akkor sem értem, mert ha nem akarja valaki, akkor is rátapadnak ezek a dolgok a 12 év alatt. Sőt már alsóban kb...
2012. okt. 11. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!