A lenti képen látható lány szerintetek is hasonlít egy ázsiaira? (lent)
(barátok közt).
Legjobb tudomásom szerint mi is Ázsiából származunk eredetileg,és úgy tudom,hogy némelyik magyar emberen ez meglátszik külsőleg,itt is erről lehet szó?
(A kérdés jó helyen van,nem kell jelentgetni,köszönöm!)
A (kulturált) válaszokat előre is köszönöm!
Én nem látom, hogy annyira hasonlítana, ráadásul szitává van sminkelve.
Amúgy az ázsiai emberek is meglehetősen sokfélék, embertanilag pedig Ázsiában megtalálható az europid és a mongolid nagyrassz is illetve ezek különböző átmeneti változatai jó nagy számban, amiről valamilyen okból ritkán szoktak beszélni.
A magyar nép (mint a népek döntő többsége) számos embertanilag erősen eltérő embercsoportból jött létre (a honfoglalók között is nagy számban voltak mongolid ill. europo-mongolid típusok), az Árpád-ház is nagy előszeretettel fogadta be a rokon eredetű ill. kultúrájú sztyeppei népeket, így a europo-mongolid típus régebben méginkább jelen lehetett. A népnevekkel kapcsolatosan sok a keveredés, de a kunok és a jászok minden bizonnyal ilyen népek voltak.
Köszönöm mindkét választ.
Jobb képet nem találtam róla(a többin még több smink volt rajta),de volt már "szerencsém" pár barátok közt epizódhoz,tv-ben jobban látszik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!