Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék énekes lenni és...

Szeretnék énekes lenni és segíteni a rászorulókon, Pakisztánra gondoltam, de ez mennyire lehetséges?

Figyelt kérdés

Ha felveszem az iszlám vallást.

Azt mondják, Pakisztán viszonylag stabil, és csak Kasmir tartomány közelébe nem szabad menni.(Az ország északi részén van)

Nagyon megtetszett a tengerparti Karachi város is, meg maga az ország.

Mennyire lehetséges ez? Az ország egyik hivatalos nyelve az angol, azt meg jól beszélem.

2012. okt. 7. 09:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Most bunkó ócsároló kommenteket ne lécci =/
2012. okt. 7. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom, vagy vagy 10 éves.

Eleve nem egyszerü JÓ énekesnek lenni, nemcsak tehetség, hanem SOK pénz és protekció is szükséges hozzá.

Éneklésssel NEM lehet segiteni a rászorulókon, hanem csak SOK munkával és pénzzel.

Az iszlám vallást nem egyszerü felvenni, föként ha lány vagy - mint ahogy gonbdolom.

Odaköltözni nem túl okos dolog, mert ott mindig idegen, betolakodó maradsz - kivéve, ha cigány vagy, és ezért nem látszik rajtad, hogy nem odavalós vagy.

Az, hogy az angol az egyik hivatalos nyelv, még nem azt jelenti, hogy ott ez a hétköznapok nyelve - hanem az ottani helyi nyelvjárás. Aki azt nem beszélni, azt nem fogadják be soha.

Egy egész idegen kultúrában élni nem könnyü még Európán belül sem, nemhogy ott.

Elöször próbálj felnöni, és reálisan nézni a dolgokat. Ábrándozással nem jutsz semmire.

2012. okt. 7. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem nem vagyok 10 éves.

Tanulok énekelni, a rászorulókon meg úgy értem, hogy pénzt gyűjteni.

Tudom, hogy az urdu a hivatalos nyelv, csak kérdeztem mert az angol is az.

Egyébként miért veszélyes? Azt tudom, hogy az afgán határ mentére nem szabad menni.

2012. okt. 7. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az énekléssel aztán sok pénzt nem tudsz összegyűjteni, hacsak nem leszel elismert nemzetközi sztár, mint pl. egy Beyonce, Eminem, stb...

De őszintén szólva magyarnak még nem sikerült ilyen elismertségre szert tenni, nézd meg pl. Király Lindát, aki mögött pénz is van, tehetséges is, valamennyire ismert is az USÁ-ban...

Ha meg segíteni akarsz, akkor keress valami segélyszervezetet és ott önkénteskedhetsz.

2012. okt. 7. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem írtad, hogy fiú vagy-e vagy lány, azt se, hogy hány éves.

Lehetsz énekes anélkül is, hogy felvennél egy vallást, vagy külföldre mennél.

Segíthetsz a rászorulókon is. Orvosokra, tanárokra van igazán szükség, meg az igaz Isten üzenetére.

Ha rászorulókon szeretnél segíteni, azok sajnos mindenütt, itt Magyarországon is vannak.

Az ötleted ebben a formában romantikus ostobaság, leginkább pedig az a része, hogy az iszlámot felvedd.

A segítséget kezdd saját magad képzésével, és javaslom, hogy valamilyen nagy segélyszervezettel (pl. vöröskereszt, orvosok határok nélkül, baptista szeretetszolgálat, ökumenikus szeretetszolgálat, stb...) menj bárhova is. Egyedül NE!

2012. okt. 7. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Inkább tanulj fizikát és találj fel egy új környezetbarát energiaforrást...

Azzal kapásból 7+ milliárd embernek segítenél, meg egy egész bolygó élővilágának....

Aztán a Te neved lesz dalba foglalva...

2012. okt. 7. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
nem rosszindulatból mondom, de ez így szerintem egyáltalán nem lehetséges.. és azt sem tudom, hogy az éneklés+ segíteni a rászorulókon hogyan függ össze.. ráadásul pont egy olyan országban, ahol sokkal nehezebb a beilleszkedés, mint valamilyen európai országban pl.. jó, persze az ottani stílus, légkör nagyon szép, de ez csak egy dolog.. az éneklés is jó dolog, meg a rászorulók pátyolgatása is eléggé divatos mostanság, de ez az egész dolog valahogy nem tűnik komolynak.. ezzel tényleg nem oltani akarlak, kiskoromban nekem is voltak hasonló álmaim, amiket akkor többé kevésbé komolyan is gondoltam, de ezek olyan gyerekes dolgok, amiket pár éven, hónapon belül kinő az ember
2012. okt. 7. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez pontosan ugyanaz a színvonal, ahogy a 10 éves kislányom akarja megoldani a hajléktalan problémát: az összekoldult pénzből vesznek maguknak hangszert, megtanulnak vele játszani, így ha az utcán zenélnek, akkor több pénzt fognak kapni, ebből vesznek maguknak házat és ollé, a hajléktalan kérdés megoldva!!!

Kedves kérdező: énekléssel segíteni a rászorulókon ugyanaz a kategória, mint abban reménykedni, hogy a fogtündér majd varázspálcát hoz neked és azzal huss, lakást és kaját varázsolsz nekik.

2012. okt. 7. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!