Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, akinek...

Van itt olyan ember, akinek nyitott a szíve?

Figyelt kérdés

Nem szerelmet keresek, nem is barátokat. Csupán tudni szeretném, hogy létezik-e még a világban olyan ember, aki nem bunkó, aki nem néz le másokat, aki nem érzi magát felsőbbrendűnek másoknál, aki kedves, odaadó, önzetlen, és ha tud adni, akkor ad akár szeretetet, akár egy kedves szót vagy támogatást.

Én azt vettem észre, hogy iylen emberből kevés van a világban, de akinek van legalább 1 ilyen barátja vagy családtagja, az nagyon szerencsés ember!

2012. okt. 6. 14:39
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én ilyen vagyok, de sajnos azt veszem észre hogy a nyílt szívű embereket kihasználják, megsértik, stb...

Szóval nagyon rossz nekem, hiába vagyok olyan, mint amilyet a kérdező írt.

2012. okt. 7. 10:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Van az a mondás, hogy légy rossz, mert a jókkal mindig kib*sznak... sajnos igen. :(
2012. okt. 7. 13:15
 13/13 Miss Nobody válasza:

1. Egyetértek azzal a névtelen egyénnel aki azt mondta, hogy erre a kérdésre csak ilyen embert fogsz találni...

2. Igyekszem...nem mindig sikerül, főleg nem a bunkó, "felsőbbrendű" emberekkel...de azért úgy unblock olyan vagyok...és rengeteg hozzám hasonlóan nyitott szívű barátom, ismerősöm van...

3. Tényleg több ilyen ember van, mint gondolnád...a 100-200 (nem facebook) ismerőseimnek a 3/4 e ilyen ember...ez részben persze azt is jelenti, hogy ilyen emberekkel barátkozom :P

2015. jan. 13. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!