Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Álmodtam valamit és megtörtént?!

Álmodtam valamit és megtörtént?!

Figyelt kérdés

Talán 6-7 éves koromban volt egy olyan álmom ami teljesen értelmetlen volt, de még is akkoriban megrémisztett, az álomban éreztem mindent beszéltem is.

Barátokkal kimentünk egy romos házhoz és elszívtünk egy füves cigit. És akkor elkezdtem röhögni, és bevillant az első kép amit akkoriban meg álmodtam. Nagyon nagyon meg ilyedtem és sorról sorra megálmodtam ugyan azokat amik velem történtek nagyon ideges voltam, egyik ismeretlen gyerek le is akart szúrni. Beszéltem hozzájuk hogy mi van... de csak azt mondták hogy épzelődök, flesh elek stb.

Nagyon nagyon halál félelmem volt, lepergett előttem az életem, gondoltam emberekre, de még akire gondoltam azok a képek is bevillantak hogy hogyan is néznek ki ők...!!

Aztán amikor már végre valahára valaki segített az után elmentem inni. Este 8-kor haza indultam leültem gépezni, szerencsére teljesen épségben haza értem. Miután leültem gépezni, már jobban lettem, csak a haza jövetellel az volt a baj, hogy amikor jövök haza, és jövök le azon a szokásos helyen ahol mindíg is, véga az álomnak. Ez szintén megrémített ezért más úton jöttem, mivel azok a képekre vissza emlékeztem. Lehetséges hogy valami féle belső erő segített? Lehet hogy hogyha arra megyek haza meghalok?

Vagy ha ott maradok akkor jobb lesz?

Miután haza értem leültem gépeni és már jobban éreztem magamat, de amikor lefeküdetem minden féle rém álmom volt.

Valaki kérem valami ötletet adjon, vagy mondja hogy vele is történt már ilyen más helyen más esetben... :(

Mert még mindíg félek, s azóta elhatároztam hogy leszokok az alkalmi füvezésről és a piálásról...

2012. okt. 6. 08:40
 1/2 chrishu ***** válasza:
Véletlen. A drog néha előhozza a régi emlékeket. Nem lesz semmi
2012. okt. 6. 09:12
 2/2 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy ezt álmomban láttam, éreztem, és hallottam kissebb koromban. Akkoriban azok a képek nagyon értelmetlenek voltak, de amikor ott voltam, mindre emlékeztem... :(
2012. okt. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!