Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akkor most milyen stílusú vagyok?

Akkor most milyen stílusú vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretek különbözni a többi embertől. Illetve nem csak szeretek, hanem folyton mondják rám, hogy más vagyok. Többféle zenét szeretek..pl. alternatív rockot, indie rockot, goát, britpop-ot, szintipop-ot.Az öltözködésem pedig nőies, de kicsit különc. Leginkább a fekete dominál valamilyen színnel keverve. Régóta próbálok rájönni, hogy vajon az én stílusomnak van-e valamilyen megnevezése vagy ez egyedülálló.

16/L

2009. aug. 4. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:

sztem besorolhatatlan... de sztem ne is ez foglalkoztasson

18F

2009. aug. 4. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
nem kell besorolni magad sehová, jól meg vagy így is, nem? ha kérdezik hogy mi is vagy te, rocker vagy mi, megmondod hogy ezis azis azt' kész.
2009. aug. 5. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!