Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyien elkeseredetten hisznek...

Mártis kérdése:

Ennyien elkeseredetten hisznek abban, hogy "belenyúlok a sorsába"? :OOOO

Figyelt kérdés
Eszméletlen,mennyi ember!!! De szerintem sokan közülük már végső elkeseredékükben és talán utolsó ötezresük elköltével telefonálnak a tévébe.Dühös vagyok,hogy az emberek kilátástalanságából gátlástalanul húz hasznot a kereskedelmi csatorna!!!!!Felháborító!!! ..és tragikus ..............

2012. okt. 2. 12:27
 1/4 anonim válasza:
100%
Egyetértek. Betíltanám az ilyen szemét műsorokat úgy ahogy vannak.
2012. okt. 2. 12:42
 2/4 Antimod ***** válasza:
91%
Én pedig az ilyen "nézettségért bármit" műsorszolgáltatókat is. És utána létrehoznék egy mainál sokkal komolyabb tartalomszolgáltatási etikettet.
2012. okt. 2. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez az egész világ egy nagy csalás,egy nagy rakás kak.Ezen nincs miért meglepődni.
2012. okt. 2. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Nos,az efféle jóslások igencsak kihozzák az embert a sodrából....átjön,persze ,hogy átjön a gátlástalan pénzszerzés mikéntje!!

Igaz,más téma,de a kereskedelmi cstornák egyre nézhetetlenebbé váltak már at utóbbi időben is a számomra,ezzel bezárult a kör számomra!( A többi meg kínlódik szegény.. ) Ok,magyarázat lehet,hogy az a hibás,aki engedi magát becsapni,de ezen az alapon egy bolti lopást is elintézhetnénk pl. azzal,hogy az adott üzlet a hibás,miért engedte magát kifosztani??!!Társadalomban élünk,törvények ,szabályok,normák közt.Igenis kell az embereknek útmutatás,korlát,erkölcsi és egyéb normák megszabása-persze az emberi szabadság helyes értelmezése mellett-,mert ezek nélkül...lelki anarchia is lesz.Már az van.Komplexen értem az egész kereskedelmi tévézéssel felvetődött problémákra és tovább is lépve már....

2012. okt. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!