Mennyire gáz szájmaszkban lenni közterületen?
Figyelt kérdés
4 hétig elég beteg voltam. Most már jól vagyok, de eléggé legyengült az immunrendszerem, viszont muszáj lenne suliba mennem, mert előrehozott érettségit fogok tenni és idén még nem voltam bent egy órán sem a suliban. A doki azt mondta, hogy ha félek, hogy visszafertőződöm, akkor vegyek fel maszkot, ha közösségbe megyek, de ez nem gáz? Mennyire bámulják meg vele az embert? A suliban nem ciki, ha óra alatt is rajtam van?2012. okt. 1. 12:14
1/8 anonim válasza:
Kicsit lehet, hogy nézni fognak az utcán, de nem fognak vasvillával meg fáklyákkal kergetni. :D
Óra előtt szólj a tanárnak, hogy elnézést, de ezt hordanod kell.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha orvosi suliba mennék, ott legalább nem lenne égő :) A buszra amúgy felengednek vele?
2012. okt. 1. 12:41
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy felengednek a buszra, meg alapból mindenhova, maximum kicsit megnéznek, de szerintem az emberek többsége látott már ilyet. Én legalább is szoktam látni néha-néha.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg meg fognak bámulni, mert szokatlan, én is megnéznélek, pedig én magam is szoktam szájmaszkban lenni, mert allergiás vagyok és így nem fulladok. De hülyének nézni vagy leszállítani a buszról nem fognak. Szerintem nyugodtan menj maszkban.
5/8 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán. Valakinek a ruházata cinkesebb, mint a te szájmaszkod.
6/8 anonim válasza:
Tokyoban teljesen megszokott.
7/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy emiatt visszafertőződnél, mert betegség után nem túl gyakori a betegség.(legalábbis nálam)
Szerintem sok értelme nem lenne, csak megbámulnának.
8/8 anonim válasza:
Megbámulnak vele, leszállítani nem fognak, de lesznek, akiket zavar, hogy nem látják a szádat, amikor beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!