Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért az európai zsidók a...

Miért az európai zsidók a befogadó ország nemzetét mindenhol?

Figyelt kérdés

Miért az európai zsidók a befogadó ország nemzetét mindenhol?

Miközben Európában a zsidóság bűneit még csak megemlíteni sem lehet, mert súlyos retorzió jár érte, az izraeli ÁLLAMI televízióban nyíltan gyalázzák a keresztényeket. Ezek miért nincsenek benne az angol/német/francia/magyar/stb. híradásokban?

Az Európában élő(sködő) zsidó fiatalok (15-30 éves korosztály) miért festenek keresztényellenes falfirkákat, miért élvezik az őket eltartó nemzet folyamatos gyalázását?

És főleg miért háborodik fel mindenki, ha évszázadonként (csak) egy-egy uralkodó/hadvezér ezt meg akarja végre szüntetni - teljesen jogosan?

Meddig provokálnak még? Amíg a XXI. században is eljön egy uralkodó, amelyik végleg eltörli őket a föld színéről? (Én nem ezt kívánom, csak magyarázza meg valaki a viselkedésüket!)

2012. okt. 1. 09:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

"Az alábbi videót az izraeli állami tévében vetítették ártatlan zsidó gyerekeknek:

http://www.youtube.com/watch?v=c_pXSlQOY_M

Az állami tévé műsorát nyugodtan lehet hivatalos állásfoglalásnak is tekinteni, hiszen nem magántévé. "

azért komolyan tisztázzunk már néhány dolgot a videóról, ha eddig ennyire nem túnt fel itt senkinek, meg ennyire nem vette magának senki a fáradtásot, hogy utánanézzen.

A belinkelt jelenet egyrészt nem állami tv-ben ment le (egy kábel tv-n megy a műsor), másrészt nem gyerekeknek szól (azért ennyit még a lány "ruházatából" is ki lehetett volna találni.. amúgy egy esti program), harmadrészt pedig nem gyalázza a keresztényeket - ha esetleg eddig nem túnt volna fel, de az egész műsor, bikinis lányostul, majmostúl, szövegestül erőteljesen abszurd, és pont azokon az elvakult zsidókon gúnyolódik, akik habzó szájjal mindenkit lenácizznak, és keresztre feszítenének mindenkit, aki ellentmond nekik.

Valóban nem egy Örkény féle magasság a dolog, de azért ha valaki tényleg végignézte a videót, és az jött le neki, hogy itt halálosan komolyan a keresztényeket gúnyolják ... nos, az kb. pont ugyanazon a szinten van, mint azok az elvakult zsidók, akiken a jelenet gúnyolódik, akik mindenben meg antiszemitizmust látnak, csak a másik oldalról.

-------------------------

"Az Európában élő(sködő) zsidó fiatalok (15-30 éves korosztály) miért festenek keresztényellenes falfirkákat, miért élvezik az őket eltartó nemzet folyamatos gyalázását? "

Ember, mi az hogy élősködik??? És mi az, hogy eltartja őket a nemzet???

Mégis mit értesz alatta konkrétan?

Tényle kíváncsi vagyok.

A keresztényellenes falfirkákról már nem is kérdezlek, hogy az aztán mennyire lehet jellemző dolog (életemben nem találkoztam még ilyennel, de zsidóellenes falfirkával már annál többel).

------------------------------

" én nem vagyok keresztény, de az, hogy a keresztények - akik a szeretetben hisznek - jobban utálnák a zsidókat, mint a zsidók - akik a büntető istenükben hisznek - a kersztényeket, ez egyszerűen nevetséges. "

:))))

Ja, az elmúlt 2000 évben szinte mást se láttunk, mint azt a híres "keresztényi szeretetet", főleg a zsidók irányába.

Tényleg, azért valami komolyságot próbáljunk már meg tartani...

2012. okt. 1. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:

„A keresztényellenes falfirkákról már nem is kérdezlek, hogy az aztán mennyire lehet jellemző dolog (életemben nem találkoztam még ilyennel, de zsidóellenes falfirkával már annál többel).”

Akkor itt van egy:

[link]

és kérlek ne azt nézd, hogy a kuruc hozta le, mert sajnos más „magyar” média a magyarokat ért atrocitásokról mélyen hallgat.

De persze miért is kellene a Szent Korona meggyalázásáról (ami képpel illusztrálható, tehát bizonyított) beszámolni a TV-ben, hiszen a rabbi állítólagos (mai napig nem bizonyított) szóbeli inzultusa fontosabb, oda még áderjankó is házhoz megy.

Be kellene végre fejezni a kettős mércét, mert a bőrőröm érzem, hogy magyarként másodrangú állampolgár vagyok Magyarországon.

2012. okt. 1. 18:21
 13/19 anonim ***** válasza:

"Akkor itt van egy:

[link] "

Jujj, azta, arra a kérdésemre, hogy mennyire jellemző a zsidók által elkövetett keresztényeket gyalázó falfirka, tényleg kaptam 1, azaz egy falfirkát is, amit még az is lehet, hogy tényleg egy zsidó festett fel... azta, micsoda erős indoklása annak, hogy itt micsoda dolgok mennek...

Tényleg, hát ehhez képest az a rengeteg horogkereszt, amit házfalakra, buszmegállókra, járdára firkantva látni, és társai, az tényleg, meg se közelíti ezt az intenzitást...

2012. okt. 1. 20:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Ráadásul a két lefotózott falfirka nem tudom, mitől keresztényellenes. Korona = kereszténység? Jó ezt tudni. Avagy a másik, nácik = kereszténység? Még jobb tudni.
2012. okt. 1. 22:12
 15/19 anonim válasza:
89%

Kicsit nehéz értelmeznem a kérdést nyilvánvaló nyelvtani hiányosságai miatt. Én keresztényként még sosem találkoztam ilyen dolgokkal, de nyitott vagyok az új információkra.

Az a helyzet, hogy a belinkelt egy darab falfirkán kívül én még sosem találkoztam keresztényeket gyalázó graffitivel. Őszintén szólva arról sem vagyok meggyőződve, hogy az egy keresztény gyalázó falfirka, amit belinkeltetek. Másként is lehet értelmezni, például a modern társadalmat kritizáló forradalmi műként, amely felhívja a figyelmet arra, hogy elvetjük a régi értékeinket. A graffiti általában anonim műfaj, így az alkotó ismerete nélkül nem lehet azt mondani, hogy zsidó volt. Éppúgy lehetett iszlám hívő, ateista vagy egy nagyon kritikus keresztény is.

A zsidók évszázadok óta élnek európai országokban, szerintem ők már eléggé beilleszkedtek ahhoz, hogy sajátjuknak érezzék ezt a kultúrát is. Nem szeretem az általánosításokat, de a zsidó kultúrára jellemző, hogy sokra becsülik a műveltséget, és általában jól képzettek. Éppen ezért nem hiszem, hogy sok zsidó állna sorba segélyért mostanában.

Utazásaim során én úgy látom, hogy a beilleszkedéssel inkább az iszlám származású első vagy második generációs bevándorlóknak van problémájuk. Nemrég voltam Németországban, ahol megtudtam, hogy ott az állam fizet bizonyos iszlám családoknak, hogy visszamenjenek a szülőföldjükre. Néhány évvel ezelőtt Franciaországban lázongtak a bevándorlók, én a híradóban úgy láttam, hogy ők leginkább Afrikából kerülhettek oda.

A kultúrák találkozása mindig gondot okoz, még ha meg is kell becsülnünk a sokszínűséget, szerintem elsősorban a bevándorlóknak kellene alkalmazkodni a befogadó nemzethez.

Én mindenesetre bízom abban, hogy nem jön el egy olyan "uralkodó", aki eltöröl bárkit is a Föld színéről. A hányinger jön rám, mikor népirtó diktátorokat dicsőítenek az emberek. Teljesen mindegy, hogy milyen népről van szó, én senki halálát, üldözését nem kívánom és szerintem egyetlen jóérzésű, vallásos ember sem gondolkodik így.

2012. okt. 2. 07:43
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Ráadásul a két lefotózott falfirka nem tudom, mitől keresztényellenes. Korona = kereszténység? Jó ezt tudni. Avagy a másik, nácik = kereszténység? Még jobb tudni."

Buta vagy zsidó!

A szent szót szándékosan nem írtad? Provokálsz? Tudtad-e, hogy a szent szót a kereszténységhez köthető személyek, tárgyak, tanok esetében használják?

Tudtad-e, hogy a Szent Koronán magyar szenteket és Jézust is megjeleníti? Tudod-e, hogy aki a Szent Koronát gyalázza, az ezeket a szenteket és Jézust is gyalázza?

„De persze miért is kellene a Szent Korona meggyalázásáról (ami képpel illusztrálható, tehát bizonyított) beszámolni a TV-ben, hiszen a rabbi állítólagos (mai napig nem bizonyított) szóbeli inzultusa fontosabb, oda még áderjankó is házhoz megy.”

A náci szót most hogy kevered ide? Ebben a válaszomban csakis a Szent Koronáról beszéltem. Provokálsz zsidó?

Más: nagyon műveletlen, buta zsidó lehetsz, hiszen neked minden horogkereszt.

Neked még az is horogkereszt, ha valaki „jó szerencsét” kívánva felrajzolja a szvasztika jelet egy buszmegállóra.

[link]

2012. okt. 2. 08:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Meg ne haragudj már, de nekem a korona az csak egy korona, egy jelkép, ennyi. Neked felőlem jelenthet mást, az a te dolgod.
2012. okt. 2. 22:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Helyben vagyunk!

A korona egy jelkép: a kereszténység jelképe.

És ahogy nem festünk a falra hétágú gyertyát, amint kukában landol, úgy elvárjuk, hogy a Szent Koronával se tegyék ugyanezt.

Ezt hívják kölcsönös tiszteletnek.

2012. okt. 3. 07:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint a kereszténység jelképe (kapaszkodj) a kereszt, a világ minden táján felismerik és tudják, hogy mi az. A magyar korona értelemszerűen egy magyar történelmi jelkép. Ha valaki a kereszténységet szerette volna fikázni, minden bizonnyal egy kukába dobott keresztet rajzolt volna. Épp úgy, ahogy bizonyos emberek kukába dobott hatágú csillagot is szoktak rajzolgatni házak falára.
2012. okt. 3. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!