Olaszországban mindennapos, hogy valaki Abercrombie & Fitch-ben jár?
Figyelt kérdés
Részt vettem egy diákcserén olaszokkal, és az olasz kísérőtanárnak kb. minden ruhája Abercrombie & Fitch volt.
Szerintem az itthoni tanári fizetésből még H&M-re se nagyon futja, nemhogy A&F-re.
2012. szept. 30. 16:01
1/1 anonim válasza:
külföldön mindennapos, itthon egy haverom egy kicsit sznob iskolába jár és ott is a fél iskola abban van, még az igazgatón is látott...
Egyébként szerintem itthon az ilyen tehetősebb fiatalok járnak abban ,illetve akinek van külföldön rokonsága és hoz neki.(Persze van sok aki a vaterás kamu abercrombiekba szaladgál)
Meg azt vettem még észre,hogy rengeteg hazai hírességen is látni lehet, pl Hajdú,Nánási,Reviczki(na ezt ha nem látom else hiszem [link] megmég sorolhatnánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!