Mit adjak neki ajándékba?
A legjobb barátnőmmel (Aki olyan számomra mintha a húgom lenne) mostanság kicsit összevesztünk meg most nem vagyunk annyira jóba, mint nyáron és szeretnék neki adni valamit csak nem tudom mi legyen az.
Arra gondoltam, hogy egy dobozba beletennék valami ajándékot és azt leraknám az ajtajuk elé [persze lehet bekopogtatnék és úgy, ne hogy valaki elvigye-- mindegy..]és úgy meglepinek. Írni is akarok neki egy levelet is, csak nem tudom mit csináljak mi legyen az ajándéka..
Erről amúgy eszembe jutott valami, lehet hogy fogok neki csinálni valamilyen fotósorozatot és odaadni neki egy albumban, de ezen még persze gondolkodom .. :)
Valami nagyon különlegeset akarok, mert most tényleg nem vagyunk valami rettentő jóba, mert mostanság volt pár problémája és tényleg szeretném meglepni valamivel..)
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!