Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg létezik olyan, hogy a...

Tényleg létezik olyan, hogy a Youtube-re feltöltött saját videó (k) után pénzt lehet gyűjteni?

Figyelt kérdés

Egyik kollegám mondta,hogy ha az ember nyit valami Youtube-s számlát bankon keresztül,vagy valami ilyesmi,akkor a videó(k) nézettsége után gyűlhet mindig egy kisebb összeg,és ha sokan nézik,lehet egy kis pénzt összehozni.

Hallott Valaki ilyenről?És ha esetleg tényleg van ilyen,hogy kell ezt a dolgot elindítani?

2012. szept. 26. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
elég népszerű videónak kell lenni,de IGEN
2012. szept. 26. 19:46
 2/10 chrishu ***** válasza:
100%
Igen, lehet de több éves munkábal lehet ezt elérni. Egy középszerűen híres videós(Pl. Herby) úgy 3naponta 30-40E-t keres
2012. szept. 26. 19:49
 3/10 anonim válasza:
100%
igen lehet, de nem olyan egyszerű, mert sok nézőt vonzó tartalomnak kell lennie, jelentkezni kell youtube partnernek miután van néhány több ezer nézettségű videód, és google adsense accountot nyitni.
2012. szept. 26. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem.érhető el ez a szolgáltatás.
2012. szept. 26. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Mx0F03C-GK4

Fira Heffner még ezt is elmondja. :)

2012. szept. 26. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Herby az nem keres egy garast sem!
2012. szept. 26. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Oligarcha:

akkor lemaradtál, ha jól tudom, pont tegnap jelentették be, hogy mostantól MO-n is lehet majd pénzt keresni :)

2012. szept. 26. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Átverés az egész!
2012. szept. 26. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak három videóm van fent, a legnagyobb nézettségűt is csak húszezren nézték meg, és mégis már felajánlotta nekem a pénzkeresési lehetőséget. Igaz mondjuk mindegyik sok like-ot kapott.
2012. szept. 27. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt honnan veszitek hogy napi 30-40ezret keres Herby a csatornával? Szerintem nagyon túlzás. Hiteles forrás van?
2012. szept. 28. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!