Tényleg létezik olyan, hogy a Youtube-re feltöltött saját videó (k) után pénzt lehet gyűjteni?
Figyelt kérdés
Egyik kollegám mondta,hogy ha az ember nyit valami Youtube-s számlát bankon keresztül,vagy valami ilyesmi,akkor a videó(k) nézettsége után gyűlhet mindig egy kisebb összeg,és ha sokan nézik,lehet egy kis pénzt összehozni.
Hallott Valaki ilyenről?És ha esetleg tényleg van ilyen,hogy kell ezt a dolgot elindítani?
2012. szept. 26. 19:45
1/10 anonim válasza:
elég népszerű videónak kell lenni,de IGEN
2/10 chrishu válasza:
Igen, lehet de több éves munkábal lehet ezt elérni. Egy középszerűen híres videós(Pl. Herby) úgy 3naponta 30-40E-t keres
3/10 anonim válasza:
igen lehet, de nem olyan egyszerű, mert sok nézőt vonzó tartalomnak kell lennie, jelentkezni kell youtube partnernek miután van néhány több ezer nézettségű videód, és google adsense accountot nyitni.
4/10 anonim válasza:
Magyarországon nem.érhető el ez a szolgáltatás.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Herby az nem keres egy garast sem!
7/10 anonim válasza:
Oligarcha:
akkor lemaradtál, ha jól tudom, pont tegnap jelentették be, hogy mostantól MO-n is lehet majd pénzt keresni :)
9/10 anonim válasza:
Nekem csak három videóm van fent, a legnagyobb nézettségűt is csak húszezren nézték meg, és mégis már felajánlotta nekem a pénzkeresési lehetőséget. Igaz mondjuk mindegyik sok like-ot kapott.
10/10 anonim válasza:
Azt honnan veszitek hogy napi 30-40ezret keres Herby a csatornával? Szerintem nagyon túlzás. Hiteles forrás van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!