21. századi költők, esetleg írókról valaki valamit?
Igazság szerint prezentációt kell készítenem emelt magyarra. Nem sok kortárs költőt ismerek. Főként a magyart részesíteném előnyben. Kerestem sokat de nem is tudom miről lenne érdemes írnom pontosan. Szóval a kérésem az lenne hogy ha valaki felsorolna nekem egy két ismert kortárs költőt és írót akiknek hasznos lenne utána járnom azt megköszönném. De az is sokat segítene ha a 21. századi költészetről valami jellemzést kapnék.
Köszönöm.
Hogy érted, hogy 21.századi? Vagy inkább kortársra gondoltál? Mert ugye van, aki a múlt században is élt már és alkotott, de mind a mai napig is aktív az írói pályája, vagy a kétezres években hunyt el.
Azt sem ártana tudni, hogy milyen műfajra, témára gondoltál.
Ezen a linken igen hosszú listát találsz, és ha már kiválasztottál egy szerzőt, utána rákereshetsz róla és a műveiről szóló tanulmányoknak
Siklósi András - Őt semmiképp se hagyd ki, mert szerintem a legjobb kortárs magyar költő:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!