Féltékenység? Normális? Mit tegyek? Mit gondoltok?
Lehet tévedek, de számomra úgy tűnik felnéz rád, azért utánoz.
Azt figyeltem meg, bármekkora létszámú csoport, akár iskolai osztály, vagy baráti kör..mindegy.. hogy hamar kiderül, ki a falkavezér=hangadó=akit követnek=akinek szava van..stb.
Barátnőd téged követ, felnéz rád, utánozza az ötleteid. Te vagy a hangadó, neked vannnak eredeti ötleteid...ez szerintem tök jó.
Persze ha neked kényelmetlen, az más tészta, de elviekben és gyakorlatban is, ahogyan írtam, ez minden társaságban kialakul.
Vannak követendő emberek és követőik. :)
Általában úgy tartják, hogy mindenki eredetinek születik, de nagyon könnyen másololatként éli az életét.
Jó dolog, ha az ember fia/leánya teli van eredeti ötletekkel.
Legyél sikeres!- ezt kívánom, -ne légy sose másolat! :)
Amit #1 írt,sok igazság lehet benne. Nyilván kevéssé jó az ízlése, fantáziája, sok helyzetben nem ismeri fel, mit kell tennie. Ha tényleg jóban vagytok, te vagy a mankó. Itt a fő baj, hogy a családja feltehetően sok pénzzel és kevés lelki gazdagsággal rendelkezik, de ez utóbbira is szüksége van.
Ha már nincs neki, légy te a bölcs irányítója. Néha direktben, néha a háttérből, sok türelemmel. Ha valamit nem szeretnél, keress neki alternatívát és mutasd meg neki, hogy számára az az igazán jó. - Igaz ettől feltehetően még jobban kötődni fog hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!