Miért van az hogy nem lát az ember szemüveges cigányt? Jobb a genetikájuk vagy nincs pénzük szemüvegre?
Figyelt kérdés
Eddig nem sok szemüvegest láttam.2012. szept. 25. 11:12
11/17 anonim válasza:
Igen ebből jöttem rá.Ugyanis elég degradálóan írtad.Honnan tudod hogy azért nem vették meg?Beszéltél több százezer cigánnyal?Kétlem.Te csak feltételezed,hogy azért és nem más okból.Az eszedbe sem jutott hogy az alacsony életkor miatt esetleg nincs rá szükségük tömegesen?Gondolom ez nem.Egyből az hogy elitták.Azért azt semmiképp nem lehet kijelenteni,hogy magasabb az alkoholizmus a cigányok körében mint a magyar többségi társadalom tagjai között amiben mi magyarok a világ élvonalában vagyunk.
12/17 anonim válasza:
De egyébként a cigányok átlagéletkora miért alacsonyabb? Persze nem az érdekelne, hogy mert nincs meg náluk a higiénia, nem esznek stb, mert ez már a bűnözőbb életmódú cigányoknál is megvan, hogy tiszták, illetve fontos nekik a kajálás.
13/17 anonim válasza:
12 Mert a cigányok olyan ártatlan kis bárányok,hogy egyből az jut eszembe róluk,hogy otthon ülnek egész nap és olvasnak.Na ne csapd már be magad.Nem vagyok rasszista,mielőtt még valaki rám keni,de a többség akkor is ilyen.
15/17 anonim válasza:
3asként írtam, hogy nem vesznek, mert nem írnak, nem olvasnak. Legalábbis a többség.
9-es ként írtam, hogy nem az ára miatt, hanem mert nincs rá igényük, azért nem veszik, hiszen, amikor pár száz Ft volt, akkor sem vették.
Erre jön, hogy rasszista vagyok, meg útálom őket, meg rögtön arra gondolok, hogy elisszák az árát. Semmi ilyesmit nem írtam, és nem tudom, hogy aki ennyire félremagyarázza mások hozzászólását, és le rasszistázza az itt hozzászólókat, nem tudom, miért teszi.
Mindenesetre a stílusa, a modora igen-igen bántó, szinte már-már sértő hangnemű.
Én nem bántottam senkit, és szerintem nagyon sokan vagyunk úgy, hogy erre a kérdésre valóban megtaláljuk a választ. Mert egyébként a kérdés jogos!!!
16/17 anonim válasza:
IgenEz a kulcsszó.Ez egy kérdés volt amire válszokat kellett volna adni ehelyett csak rosszindulatú megjegyzések és hozzászólások voltak.A konkrét kérdésre igazából egyetlen válasz jött.Ebből pedig csak arra lehet következtetni,hogy mentálisan retardált emberek olvasták a kérdést és szemüveggel vagy anélkül sem tudták értelmezni a szöveget és felfogni a kérdés mibenlétét.
17/17 anonim válasza:
Mert igénytelen debil állat az összes. Olvasni meg úgyse szoktak, minek nekik szemüveg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!