Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy "művészbej...

Mit jelent az, hogy "művészbejárózni"?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már, hogy emberek elmennek "művészbejárózni". Általában ekkor az Operettszínházra gondoltak.

AKi volt már, mesélje el nekem legyen szíves, hogy ilyenkor mit csináltak, és hol.

Előre is köszönöm. :)

2012. szept. 24. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennek autogrammot kunyerálni. A művészbejárónek nem véletlen ez a neve, az kifejezetten az adott színházban fellépő művészeknek és alkalmazottaknak van fentartva.
2012. szept. 24. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
-nak
2012. szept. 24. 20:29
 3/4 A kérdező kommentje:

És azt meg tudod mondani, hogy mennyire szokták jó szemmel nézni? vagy ezekre vannak külön időpontok amikor hivatalosan lehet?

AMúgy köszi, hogy válaszoltál:)

2012. szept. 24. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy vannak-e erre időpontok. Nem hiszem. Fellépés előtt általában rossz szemmel nézik. Inkább előadás után mennek oda, már akihez odalehet.
2012. szept. 25. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!