Mi a véleményetek a Facebookról emberi kapcsolatok terén?
Mi a véleményetek a facebookról? Emberi kapcsolatok vonatkozásában? Gondolok itt bárminemű ember kapcsolatra. Pl: párok között...barátok között...
Adott 2 bérház egymás mellett a gyerekek inkább face-en beszélnek mintsem hogy lemenjenek a ház elé beszélgetni.
Vagy egy kapcsolatba sokkal több hibázási lehetőség merül fel,h unalmában ott lóg az ember és "megkísértik"
Azt gondolom,hogy hosszútávon borzasztó rossz hatással van az emberi kapcsolatokra.
Én utálom a facebookot, csak azért van mert a társadalom elvárja valamilyen szinten. Ritkán lépek be, a barátaimmal és a barátnőmmel élőben találkozunk vagy telefonon beszélgetünk.
Ha felmegyek csak csajok közhelyes idézeteit látom, semmi érdemlegeset. Már várom hogy megunják az emberek, mint az iwiw-et.
Baromság.
Eleve ott kezdődik a dolog, h már 10 éve is volt msn, erre úgy csinálsz, mintha a Fb óta lenne csak chat.
Egyébként az, h ráírok egy ismerősömre az nem azt jelenti, h ha nem lenne face, akkor találkoznék is vele.
Szal különösebben semmi extrát nem látok benne.
A Facebook az a szolgáltatás, amit mindenki utál, és csak kényszerből használ minden nap félóránként.
Nagyszerűen lehet vele kukkolni, belemászni más életének intim részleteibe, és tökéletesen be lehet mutatni, hogy mennyi mindent értünk el már az életben(kocsi, utazás, cuki baba, nők). Ezt másoknak mindenképpen tudniuk kell.
Ki lehet teregetni mások előtt a szennyest, lehet vitázni is nyilvánosan, hiszen arról mindenkinek tudnia kell.
Mindenki megtalálhatja a számítását a Facebookkal, kitöltheti üres idejét, felvehet ismerősöket, akiket már talán egyszer látott is életében.
Kissé csipkelődős írásom ellenére aki jól használja a közösségi oldalakat, annak nagyon hasznos lehet, és abban az esetben egy ilyen oldalnak van is létjogosultsága, normális mennyiségben fogyasztva.
Nekem nincs facem és iwiw-em is csak azért mert apa és a tesóm messze laknak és ott látok róluk képeket. Nekem az a furcsa az egészben, hogy oké, hogy "ingyen" van meg nem tom, de amúgy ha már annyira nem képes mondjuk az ember a barátjáért, hogy felvegye a telefont és megkérdezze, hogy a bajod? vagy miújság veled mostanság az már régen rossz. Amúgy nekem nincs és még ami rohadt idegesítő benne, hogy van valami idővonal vagy micsoda ami szerintem most állhatott át vagy nem tudom tényleg nem értek hozzá és azóta minden ismerősöm azt mondja, hogy na tényleg törlöm magam face-ről, de azért minden egyes órám csak azt látom, hogy pötyög és kattintgat és nyomja és még csak véletlenül sem beszélgetne inkább a mellette ülővel vagy figyelne a tanárra. Engem spec rohadtul felk.úr az egész. Rám mindig azt mondják, hogy én nem létezem, mert nem vagyok fent. Nehogy már egy rohadt közösségi oldal határozza meg, hogy én milyen ember vagyok...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!