Kiírjam, hogy kapcsolatban vagyok, amikor nem is vagyok?
Nem volt még barátnőm, ez látszik is rajtam, és senki sem akar első lenni. Minden lány lepattint és ez már kezd gáz lenni meg az is, hogy mindenkire nyomulok.
Arra gondoltam, hogy kiteszem, hogy kapcsolatban vagyok, ami persze semmin sem változtat, de akit komolyabban érdeklek talán másképp áll majd így hozzám. Vagy nem is tudom.
Szóval volna ennek értelme?
Ne írd ki.
Egyszer rám is rámjött ez az "írjuk ki Facebookra, hogy kapcsolatban vagyunk, amikor nem is" szindróma, és ki is írtam, de szerencsére valaki még időben lebeszélt róla, így kb. egy percig volt kint, hogy kapcsolatban vagyok. Utána gyorsan visszállítottam, hogy szingli vagyok, de még így is valaki másnap megkérdezte, tényleg kapcsolatban vagyok-e...
És egyébként a napokban jutott eszembe ez az eset, és tök szánalmasnak és cikinez érzem magam emiatt.
Te se tedd meg szerintem.
16/L
Meg akarsz felelni a virtuális közösségnek.
Nem a te hibád.
Ha jobb a lelkednek, írd ki.
De ettől még nem lesz barátnőd.
A csajokat elriasztja a nyomulás.
A szerelem meg úgyis jön magától.
Mára ennyi okosság elég is.
:)
Hazugságban akarsz tündökölni? Aki ez alapján közeledik hozzád, nagyot fog csalódni.
Akit komolyabban érdekelsz, az a lényedre kíváncsi, nem a maszkodra, amit viselsz. Kár felhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!