Melyik volt a legdurvább közlekedési baleset, amit láttatok? Mit éreztetek utána?
előttünk vagy 20-50 méterrel frontális ütközés, kigyulladt trabant, bennégett 4 fiatal... mind meghalt...
éreztük az égett hús szagát... segíteni akartunk de tehetetlenek voltunk az ásványvizes palackainnkkal az ötméteres lángok ellen. mire jó 10 perc mulva kiért a mentő és a tűzoltó már késő volt...
aztán nagyon lassan hajtott mindnki (kerülőúton visszafelé) és persze nagyon megrendültünk...
15. vagyok:
Lemaradt: azóta is félek vezetni, addig folyamtosan vezettem. Viszont mióta láttam hogy egy hülyén múlik az ember élete teljesen elhagytam a vezetést az életemből. Eléggé megviselt a sok vérző sérült.
az én esetemre örökké emlékezni fogok! Annyira nem durva, csak nekünk, akik bent voltunk...
A Mecseken lévő utak eléggé veszélyesek, iszonyatos kanyarokkal van tele..
hazafelé mentünk már a strandolásból, sötét is volt azt hiszem. Egy kis Schumi veszett el a sofőrben, nagyon szeret száguldani a menő szürke Nissanjaval :)
Szóval jöttünk vissza, elég hangosan szólt a zene és egyszer a kanyar után átperdültünk a másik sávba és persze pont akkor jött egy kocsi. Iszonyat nagy mázli volt, hogy észnél volt a másik, félrehúzta a kormányt, akár le is zuhanhatott volna az árokba, vagy akár mi is :(
Másnap elmentünk templomba, megköszöntük, hogy szerencsénk volt. Hazajöttünk és pont akkor akkora szivárványt láttam. Úgy éreztem, ez valami égi jel, hogy pont utána láttuk ezt a szépséget :)) ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!