Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik volt a legdurvább...

Melyik volt a legdurvább közlekedési baleset, amit láttatok? Mit éreztetek utána?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

előttünk vagy 20-50 méterrel frontális ütközés, kigyulladt trabant, bennégett 4 fiatal... mind meghalt...

éreztük az égett hús szagát... segíteni akartunk de tehetetlenek voltunk az ásványvizes palackainnkkal az ötméteres lángok ellen. mire jó 10 perc mulva kiért a mentő és a tűzoltó már késő volt...

aztán nagyon lassan hajtott mindnki (kerülőúton visszafelé) és persze nagyon megrendültünk...

2012. szept. 23. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Minket egyszer majdnem elütött egy kamion az autópályán... na akkor egy pillanatra hirtelen millió tervem lett a jövőre nézve.
2012. szept. 24. 04:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly Budapesten a Lehel tér közelében mentem át a zebrán,és előttem ment bele egy személyautó egy teherautóba.A teherautó kidöntött egy fát meg egy oszlopot.A sokktól teljesen ledermedtem.A vétkes rögtön kiszállt a kocsiból,a teherautóból csak egy idő után szállt ki a fickó,szerintem kicsit megszédült,de látszólag nem volt baja.Hogy utána mi következett nem tudom,gyorsan eliszkoltam.De a mai napig látom azt a fatuskót,és a kidöntött ki zöld oszlop nyomát ha arra járok..
2012. szept. 24. 09:36
 14/18 Flubber válasza:
100%
Békéscsabán láttam, mikor motorral álltam a pirosnál a volt BMW szalon előtt. Kamion gázolt el egy biciklis hölgyet előttem... életem egyik legszörnyűbb látványa volt. Aki látott kamionos gázolást annak nem kell ecsetelni a látványt.
2012. szept. 24. 09:38
 15/18 anonim válasza:
78%
Kb. 2 éve megelőzött minket egy idióta a kanyarban szerencsére mi fékeztünk de a szembe jövőt telibe kapta. előttünk mentek össze mind a két autó megpördült a levegőben. A vétlen autó utasai komolyan megsérültek aki a balesetet okozta karcolás nélkül megúszta.
2012. szept. 24. 10:25
 16/18 anonim válasza:
78%

15. vagyok:

Lemaradt: azóta is félek vezetni, addig folyamtosan vezettem. Viszont mióta láttam hogy egy hülyén múlik az ember élete teljesen elhagytam a vezetést az életemből. Eléggé megviselt a sok vérző sérült.

2012. szept. 24. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

az én esetemre örökké emlékezni fogok! Annyira nem durva, csak nekünk, akik bent voltunk...

A Mecseken lévő utak eléggé veszélyesek, iszonyatos kanyarokkal van tele..

hazafelé mentünk már a strandolásból, sötét is volt azt hiszem. Egy kis Schumi veszett el a sofőrben, nagyon szeret száguldani a menő szürke Nissanjaval :)

Szóval jöttünk vissza, elég hangosan szólt a zene és egyszer a kanyar után átperdültünk a másik sávba és persze pont akkor jött egy kocsi. Iszonyat nagy mázli volt, hogy észnél volt a másik, félrehúzta a kormányt, akár le is zuhanhatott volna az árokba, vagy akár mi is :(

Másnap elmentünk templomba, megköszöntük, hogy szerencsénk volt. Hazajöttünk és pont akkor akkora szivárványt láttam. Úgy éreztem, ez valami égi jel, hogy pont utána láttuk ezt a szépséget :)) ennyi...

2012. szept. 24. 13:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem semmik!
2012. szept. 25. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!