Miért mondja azt valaki hogy tanul, közben gyakorizik?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 16:07
1/6 anonim válasza:
Hogy ne csesztessék azzal hogy állandóan itt lóg.
2/6 anonim válasza:
Mert egyszerre több dologra tudok figyelni, ezt csináltam félévi dolgozatok megírására való tanulás közben, mégis 5ös lett mind.
3/6 anonim válasza:
Mert itt azt is megtanulhatja ami a könyvekből hiányzik. Ergo ez is tanulás ha úgy vesszük.
4/6 ava87 válasza:
Én szoktam úgy tanulni, hogy közben ide is felnézek. Pl. tavaly is ez volt, írtam a nem tudom hány (sok) oldalas beadandómat, pár bekezdés után kellett, hogy egy pár percre kicsit másra gondoljak, hogy utána más szemszögből is tudjam vizsgálni a dolgokat, ezért feljöttem, írtam két-három kérdéshez, aztán visszatértem ahhoz, amivel foglalkoztam. Lehet, hogy így több időt vesz igénybe, hogy megírjam, amit kell, viszont az tény, hogy jól sikerült. Nekem kell ez a kis szünet időnként, utána jobban tudok gondolkodni.
5/6 A kérdező kommentje:
De nem úgy értem hogy tanulás közben gyakorizik...hanem ezt mondja de közben mást csinál
2012. szept. 18. 20:37
6/6 ava87 válasza:
De ki mondja és kinek? Gyerek a szülőnek? Hát akkor egyértelmű, beküldték a szobájába tanulni, ő meg úgy csinál mintha, de közben nem. Ezt gondolom nem kell megmagyarázni :)
Vagy haver mondja mondjuk neked? Mert az is elég egyértelmű, nincs kedve beszélgetni, ezért azt mondja, hogy tanul, közben meg inkább mást csinál. Pedig szerintem lazán meg lehetne mondani, hogy most nincs kedvem dumálni, csak hát nem mindenki érit meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!