Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha Elte koreai szakon végzek...

Ha Elte koreai szakon végzek dolgozhatok Dél-Koreában?

Figyelt kérdés
Lehetek tolmács ott kint?? A tolmácsok jól keresnek ott? Vagy válalatoknál eltudnék vele helyezkedni kint??

2012. szept. 11. 18:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:/ köszi
2012. szept. 29. 21:19
 12/15 anonim válasza:
77%

ha hivatalos értelemben tolmács nem is lehetsz, a kutyát sem fogja érdekelni hogy van-e tolmács-papírod, ha folyékonyan beszélsz koreaiul. én pl nem jelentkezem sem angol/német tolmácsi képesítéssel, mégis abból élek jelenleg, hogy erről a két nyelvről fordítok.

Az hogy pusztán a nyelvtudás önmagában elég-e egy munkához, az jó kérdés, de ha mellette van még egy mérnöki/közgazdász/stb diplomád is, akkor szinte biztos, hogy tudsz szerezni.

Ismerősöm koreai tulajdonú cégnél dolgozott mint gépészmérnök(nem sokat számít, de beleírta az önéletrajzába és lehet hogy ez tetszett odakint), megtanult koreaiul szabad idejében, és elég hamar szerzett kint munkát (a munkavállalásit nem tudom viszont hogy milyen könnyű megszerezni, lehet hogy a melót le kell zsírozni, és a munkáltató intézi, mint sok más országban)

2013. jan. 26. 06:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :))
2013. jan. 27. 08:58
 14/15 anonim válasza:
Magyar - Koreai tolmacsot keresek ! Tud valaki segiteni ?
2015. ápr. 29. 20:13
 15/15 anonim válasza:
Kosziii,ezek a valaszok nekem is segitettek 🏄♥♥
2017. máj. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!