Mi volt az eddigi legfurcsább álmod?
Nemrég azt álmodtam, hogy egy csomó csövest elkergettem a ház körül de 1et nem tudtam. Kihívtam a kutyát, hogy elüldözze, erre a csöves élve el kezdte megenni a kutyát, ami közbe rám bámult és nyüszített, de semmit nem csinált.
Egy másik álmomra nem emlékszem, csak annyira, hogy rettegek, de annyira, amennyire életemben soha és fel is ébredtem rá.
Mindig különös dolgokat álmodok.
Ami még furcsább,álmomban néha előfordul,hogy tisztában vagyok azzal,hogy az nem valóság.
Volt olyan,hogy valahonnan magasról le kellett,hogy ugorjak,és megtettem,mert tudtam,ez csak egy álom,és nem eshet bajom.Nagyon furcsa,nem igazán tudom elmagyarázni.De valóban tudtam úgymond irányítani.
A másik furcsa az volt miután meghalt a nagymamám,vagy 5 alkalommal álmodtam vele.Minden alkalommal,vagy hullafoltos volt,vagy később az álmomban hunyt el.És nem értettem,mert tisztában voltam vele,hogy ő már halott,nem értettem akkor mit csinál itt.
Gyakran álmodom,hogy menekülök,vagy éppen bujkálok valaki elől.Illetve sokszor voltam már terhes álmomban.
Szintén különös,hogy a szexuális álmaim 90% lezbikus,mindig nővel történik az aktus,holott teljesen hetero vagyok.
A legrosszabb,egy visszatérő rémálom.Mindig valaki el akar kapni,megölni.Torkom szakadtából üvöltök,és egy szál hang sem jön ki a torkomon.Borzalmas.Ebből az álomból mindig lefőve,vagy sírva ébredek.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.Neked ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!