Amikor megmondom, hány kiló vagyok (mert kérdezik), akkor miért mondja sok nő, hogy anno ő is volt 50 kg?
18 vagyok, de annyira idegesítőek tudnak lenni (pl, kozmetikus, fodrász, nagyi)...hogy ők szülés után híztak csak meg, hogy ők ugyanannyit esznek, mint régen, csak mégis feljött az a 20 kg. Már nem bírom!!! Ezzel amúgy azt sugallják nekem (lehet csak én vagyok paranoinás), hogy :,,nyugi, kislány, úgyis te is egy disznó leszel, mint mi, ha szülsz".
És honnan tudják, hogy én szülni fogok-e egyáltalán? -.- Semmi közük nincs hozzá. ,,majd úgyis elhízol te is" ÁÁÁ
És ha vigyázok magamra? Nem kell olyan sokat enni, és járni kell edzésre (később jógára). Olyan nincs, hogy 20 kg csak úgy magától lerakódik, még akkor sem, ha lassul az anyagcsere. Akkor egyél egyre kevesebbet, de ne fogd rá a szülésre! Hány csinos anyuka van!
Most nem arról van szó!! Hanem én mivel alacsony vagyok (165 cm), ezért ehhez az 50 kg reális, és én így érzem jól magam. Most lehet valaki magasabb, még jó h több kiló lesz. Vagy lehet valaki izmos, mert sokat sportol, akkor is aránylag több kilót fog nyomni, mert ugye az izom kisebb térfogatban is elfér.
Azt mondom, hogy nem akarok ilyen 10 kg-kat hízni,a kkor már ÉN nem lennék szép. Attól még más lehet, csak engem hagyjanak békén ezzel a hízás dologgal, ez olyan irigy dolog tőlük.
Mit foglalkozol ezzel? De most komolyan... Ne vedd sértésnek, de ha ez a legnagyobb problémád, hogy ilyeneket hallasz a kozmetikusnál és a fodrásznál, akkor valamiért nem tudlak sajnálni.
Én is 165 cm vagyok, de 55 kg , és az sem sok. Pláne, hogy idősebb vagyok nálad, és hidd el nekem, két három év múlva te se leszel 50 kg, és ez teljesen természetes. 23 évesen (pl) már nem is néznél ki jól 50 kilósan.
Ez legyen életed legnagyobb problémája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!