Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik "Trust me, I'm a (n)....

Melyik "Trust me, I'm a (n). " típusú mém, geg, internetes poén volt először?

Figyelt kérdés
Mert ahogy én emlékszem, az engineer volt eredetileg, de ma már van kismillió ilyesmi biologist, lawyer, etc formátumban, és ez szerintem elég ciki.
2012. szept. 7. 20:17
 1/3 anonim válasza:
én is azt láttam elöszőr, de mér olyan fontos ez ? :D
2012. szept. 7. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
engineer volt az eredeti, szerintem is az a verzió a legjobb
2012. szept. 7. 20:42
 3/3 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

hát mondjuk, én mérnök vagyok, és az elején a haverokkal jókat röhögtünk ezen, voltak közük a poénoknak a mérnöki dolgokhoz (pl összedőlt épület, vagy valami szakmabeli humor)

a többit nem nagyon tudom összekötni a humorral, csak tök gáz, amikor felnézel fb-re és 10 ilyen csoport publikál 5 perc alatt vicces képeket, és nincs közük se a bioszhoz, se az ügyvédekhez, szal értitek

2012. szept. 7. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!