Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is primitív, aki...

Szerintetek is primitív, aki idézetekkel bombázza a közösségi oldalakat?

Figyelt kérdés
Ezek szerint néhány embert félreismertem, de akik rendszeresen nyálas szerelmes idézeteket, meg "jópofa" bölcsességeket raknak ki az üzenőfalra, azok nemcsak hogy unalmasak, de nagyon primitívek is.

2012. szept. 7. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2012. szept. 7. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy buták lennének,egyszerűen csak szeretnek idézni.Ez egyébként engem is idegesít,én a spontán dolgokat szeretem,ha saját gondolatokkal és saját versekkel jönnek elő.
2012. szept. 7. 14:14
 3/8 anonim válasza:
100%
Igen, semmi értelme és még egyesek így próbálnak jeleket küldeni a kiszemeltnek vagy csak felkelteni a baráti kör érdeklődését, ha szomorúak vagy valami baj van.
2012. szept. 7. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy primitívek,csak így szeretnének információkat közvetíteni gondolataikról,érzéseikről.

Nekem sokkal szánalmasabbak az ételfotók,"a szerelmem ezzel várt" kommentekkel.Ki nem sz*ja le,hogy mit vacsoráztatok...A jó reggelt,jó éjszakát,szép napot a primitív kategória.

2012. szept. 7. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha valaki fiú és ezt csinálja az nem normális, a lányokra szintén igaz ez 13 éves kor fölött.
2012. szept. 7. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
hát nem vall túl értelmes egyéniségre. Engem ennél jobban kifejezetten irritálnak, akik kiírnak valami frappánsnak tűnő szöveget, leoltanak vele mindenkit, hogy lásd milyen okos és h röhög az "átlagon", + a végére 1 kacsintó jel...amúgy a fészbuk alapból az szerintem. Nekem csak egyetem miatt létezhet, muszáj az információk miatt. Amúgy soha semmit nem lájkolok, írok ki, csak nagyon néha. Képem is 1-2 van csak. Bírom mikor kiteszik régi iskolatársaim a részeges képeiket...No comment. De ezektől az idézetektől is falra mászok...nálam mondjuk van 50 ismerős, általában csak törlök vagy visszaigazolok, és csak 1 lány van ilyen "idézgető" de hát ő elég sötét is., amúgy aranyos:D
2012. szept. 7. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen idézet? Komoly, forrással megjelölt, híres embertől származó idézet? Mert azzal nincs semmi baj. A kultúra része.

Vagy amit gizike mondott, és aztán julcsika meg ödönke is idézi? Mert az meg nem idézet.

2012. szept. 7. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha valaki irodalmi idézeteket tesz fel a közösségi oldalakra, semmiképpen nem lehet primitív, mert olvasottságra, műveltségre utal, ha tud híres emberektől versekből, könyvekből idézni. Persze, egy idő után ez tűnhet okoskodásnak is, ami zavaró lehet mások számára, egy ismert ember gondolatait tolmácsolni azt is jelenti, hogy maga nem tudja szabatosan megfogalmazni a véleményét a világról, fontos dolgokról, ezért közvetíti mások szavaival ezt. Nyilván, ha elég élettapasztalatra tesz szert az illető, már saját véleményével is előrukkol majd.
2012. szept. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!