Most kiraknak? Nem én kezdtem.
Figyelt kérdés
Van egy 11-es gyerek akivel sose bírtuk egymást. Pofázik állandóan és mindig ő köt belém ma verekedtünk és lehet hogy engem fognak kirakni de nem is én kezdtem. Ültem a terem előtt ő meg pár méterrel arrébb elkezdett buzzizni meg anyázni, csúnyát mondtam neki erre nekem jött és lehet hogy betörtem az orrát. Nem tudom mi történt, nem akartam nagyot de védekeznem kellett. Az osztálytársaim mindent láttak. Mi lesz szerintetek?
16/F
2012. szept. 6. 17:06
1/5 anonim válasza:
Ha a gyerek sötétebb árnyalatú, akkor igen, téged fognak kirakni, tökmindegy, hogy ő kezdte te meg csak védekeztél. Ja igen, ill. ha a szüleg jobb módúak, gazdagabbak, esetleg még valamiért protekciósok, akkor is.
2/5 A kérdező kommentje:
nem cigány
2012. szept. 6. 17:11
3/5 anonim válasza:
Csak mond el az igazat. Onnantól nem rajtad múlik a dolog.
4/5 anonim válasza:
Ügyes vagy... nem te vagy a hibás, de szerintem imádkozz.
5/5 anonim válasza:
Ha ki is raknak büszke lehetsz magadra mert megvédted magad és ez sokat számít, ha nem akkor meg a többiek nem fognak basztatni még ha akartak volna sem... :D
Sok szerencsét! :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!