Mikorra várható, hogy a fehér magyarok kisebbségben lesznek Magyarországon?
December 21-ére. És akkor máris felkerülhet egy újabb életforma az ezotéria rovatba. :DD
Viccen kívül: Nem tudom, valaha is bekövetkezik-e, mert addigra már nem lesz elég magyar, aki kitermelje a családi pótlékokat meg egyéb juttatásokat nekik. Mi tartjuk el őket (tisztelet a kivételnek), szóval nem lehetnek többen, mert felkopik az álluk.
2-nek: kívánom, hogy legyen a szomszédod egy 8 tagú, putriscigány család! Aztán akkor újra megkérdezem mennyire vagy még cigányimádó!
Üdv: egy egyébként egyáltalán nem rasszista
"Nem imádom őket.Csak nálam nincs olyan,hogy kollektív gyűlölet."
Nálam sincs. Külön-külön működik a dolog, személyre szabottan, attól függően, a városnak épp melyik részén vagyok. :DD
(Rossz poén, bocs. :))
"vagy szétveri a gyereked az iskolában"
Ma láttam egy hirdetést az egyik villamoson, pont az iskolai terrorral kapcsolatban. Nem kell mondani talán, hogy kisebbségi fiúcska arca volt kikockázva a képen, és a fiúcska éppen egy ismert banda kézjellel pózolt...
Be kéne látni már, hogy többségében a cigány diákok a problémásak az iskolákban (és többségében ők is lógnak sokat az iskolákból, ezért vették le a tankötelezettség korhatárát és módosítottak a családin aka iskolázási támogatáson, mert az állam nem tudja ezt tovább pénzelni)).
De ez nem jelenti azt, hogy nincsenek problémás magyar diákok, akik ugyanúgy verekednek és elveszik a pénzt meg a kaját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!