Mi a különbség a menekült és a bevándorló közt? És akkor a kivándorló és a disszidáló közt nincs különbség?
szuper, köszönöm.
Bővítem a kérdést, mert a lényeg igazából ez lett volna:
Na és ha valaki mondjuk menekült egy idegen országban, és meg is kapja (idővel) a menekülti státuszt, akkor jogilag mennyivel kevesebb tagja annak az országnak (annak az EU-s országnak ahová befogadják)? (mennyivel kevesebb a joga, pl. munkajog, megélhetési lehetőségekre gondolok itt) A sima bevándorlóhoz képest.
Köszönöm!!! Azt hiszem most már mindent értek ami a lényeget illeti. (Gondolom befogadó országonként lehetnek (EU-n belül is) egyéb sajátosságok, specialitások, vagy hogy is fejezzem ki magam. )
másodlagos dolog:
Nagyon örülök, hogy vannak itt a GYK-n értelmiségiek !!!! :) Én közgazdász-féleség vagyok, azért nem értek ezekhez a diplomáciai dolgokhoz.
Köszönöm!!!!:)
köszönöm!
Akkor most már tudom, hogy "álljak hozzá" a várható(?) nem várható(?) afrikai és kínai (bevándorló) tömegekhez.
Remélem ide nem jön túl sok belőlük hozzánk M.országra az elkövetkező évtizedekben. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!