Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy hívják ezt a fényképet?...

Hogy hívják ezt a fényképet? Van külön neve?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó kategória e.

Szóval olyan fénykép, amit egy elítéltről csinálnak, mielőtt bemegy a börtönbe. Tudjátok, elölről és oldalról is. A háttérben pedig vonalak vannak. (gondolom a magasság)

Ha valaki Amerikában 70-et éri el, az hány cm magas lehet?

2012. szept. 5. 19:19
 1/8 anonim válasza:
170 centi?
2012. szept. 5. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
portfólió :P
2012. szept. 5. 19:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Portfólió? Hát lehet, hogy náluk így működik. :D

Nem 170 cm, mert ugye náluk lábban máik a magasságot, meg amúgy is nagyon furcsán van beszámozva az a háttér...

2012. szept. 5. 23:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Amúgy ilyen képről beszéltem, és ezen még a váltó is rajta van, szóval minden kérdésemet megválaszoltam. :D

[link]

2012. szept. 5. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Rabfotó. Náluk lábban és hüvelykben(inch) mérik a magasságot. 1 inch = 2,54 cm, szóval 70" = 177,8 cm.
2012. szept. 5. 23:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Akkor ezek szerint az általam belinkelt képen nem jó a magasság? Mert ugye ott a 70-es, olyan 183-184 körülire jön ki.

2012. szept. 6. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szívesen. :) Valamit rosszul látsz, mert a centis oldalon kettesével van a beosztás, az inches oldalon pedig egyesével. Tehát a 69 utáni számozatlan csík már a 70-et jelöli, ami majdnem egy vonalban van a 178 centit jelölő csíkkal. :)
2012. szept. 6. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Jaj, de vaksi vagyok! :D Igen, most már látom rendesen. :)

Még egyszer köszönöm!

2012. szept. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!