Marilyn Monroe. Mi jut eszetekbe erről a névről?
Egy nagyon erős kisugárzású nő, aki a (minimum) fél világot meghódította. Örököltem egy könyvet Marylin Monroe-ról. Furfangos nő volt, tisztában volt a tulajdonságaival és ki is használta azokat. Ő egy örök szexszimbólum marad és egy rejtély.
Amúgy szerintem szexi alakja volt még a kisugárzása mellett. Inkább őt k*félném meg mint egy 45 kilós csontkollekciót akinek a lábai a csőgatyában úgy néznek ki, mint a fogpiszkálók.
Szőke haj és vörös rúzs! :)
És a szoknyafelfújós kép. :D
És sztem nem volt olyan r*banc, mint a mai kis s*ggrázó p*csák, akiket csak celebnek hívunk... És dagadt sem volt, nem csak az fogadható el, ha valaki vasággyal együtt 40kg!!!!!
Maga a nőiesség.Ha azt mondják nő:Ő jut eszembe.Szerintem akármilyen,de gyönyörű!Különleges.Nincs még egy olyan nő a történelemben,mint Ő.Mint külsőre,mint belsőre.
Persze ez csak az én véleményem!
Úristen!
Komolyan,hogy lehet Marilynt kövérnek és tehénnek tartani?!
A kövérség nem itt kezdődik!
El sem tudom képzelni milyen neked a normális alkatú nő,ha Marilyn kövér!!!!!!!
Szerintem gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!