Az anyám, nővérem, sógorom és az egész család utál mert igazat mondok, nem hazudok, nem iszok, nem dohányzok, nem vagyok krva, nem vagyok olyan mint ők:(
Nem is beszélek egyikkel sem.
A pénztárnál álltam sorba, előttem egy kisbabás anyuka. A baba végig mosolygott és gügyörészett. Csodálatos látvány volt. Poztív értelemben "szakadt meg a szívem" érte.
Negatív értelemben két éve, mikor véget ért egy 4.5 éves kapcsolatom.
Hát a multkor kicsit szúrt a mellkasom de nem hiszem, hogy a szive lenne az oka
Am akkor amikor megtudtam, hogy az Északi-sark 3negyede "eltűnt"
Nekem amikor elmesélték, hogy a saját anyja milyen gonoszságokat tett az egyik kisfiú rokonommal.
Általában idegesítenek a kisgyerekek, de ezt a kissrácot annyira megszerettem. Olyan szeretethiánya van és az anyja meg... :s
Nem vagyok érzékeny lélek, de akkor majdnem elsírtam magam, fel szerettem volna kapni a gyereket és elvinni magammal, megmenteni... 1 napig depressziós voltam, hogy hogyan lehet valaki ilyen eszméletlenül gonosz a gyerekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!