A suliba tökre lefagytam 1 nap pesig nem szoktam ilyen lenni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eddig se volt olyan nagy a rajongo táborom de legalább egykét emberrel tudtam beszélgetni de most ugy érzem nincs semmi közös témám és olyan közömbösen válaszolnak az osztban a legjobb bnöm az meg mindig is sokat beszélt mindenki szerette és most úgy érzem hogy engem semmibe vesznek és észre vettem mennyire jobban szeretik. :SS Miről beszéljek másokkal vagy mit csináljak?? Neki olyan egyszerüen megy :P:S2012. szept. 3. 19:49
1/2 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnődnek könnyen megy a beszélgetés, akkor ne akarj te kezdeményezni, hanem egyszerűen csak legyél a barátnőddel, ő úgyis adja a témát, neked pedig csak be kell csatlakoznod a beszélgetésbe. Az már igazán nem nehéz, hogy hozzá szóljál a már meglevő témához. Így legközelebb pedig már egyre kevesebbszer kell a barátnődet használni arra, hogy beszélgetésben részt tudjál venni. Kialakulnak a saját témák a különböző emberkékkel.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi de am vannak olyan orák hogy elötte nem vunk együtt szünetben mer külön van oránk:|
2012. szept. 6. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!