Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit írjak? Nagyon gáz lenne,...

Mit írjak? Nagyon gáz lenne, ha így simán csak írnék neki?

Figyelt kérdés
szóval a sulival szoktam Sítáborba járni, amit nagyon szeretek :) És ahol a sípálya van, a tőle kb. 1 km-re található városban nézegettem hobbiból az emberek profiljait. és találtam egy 18 éves srácot, akinek az összes képe ilyen síelős, meg snowboardos, és a hozzászólásai meg tök normálisak, kedvesek, szóval tiszta szimpatikus lett. Előre leszögezem, hogy nem ismerkedni akarok vele, vagyis nem úgy, mint ahogy a randioldalakon szokás :D Csak mivel közös hobbink van, meg jófejnek tűnik, szeretnék vele beszélni, kérdezni tőle ezt-azt, főleg síelős témában :D Meg az is tök jó, hogy osztrák, én pedig suliban tanulom a németet, és nagyon szeretem, ezért tök jó lenne ha írnék neki, és válaszolna, mert akkor fordíthatnám :) Amúgy bejelöltem és visszajelölt, de most írni szeretnék majd neki valami olyasmit, hogy bocsánatot kérek, hogy ismeretlenül bejelöltem, és tulajdonképpen azt leírni, amit fent már kifejtettem nektek. De nem tudom hogyan fogalmazhatnám meg. Nincs valami ötletetek? :)

2012. szept. 3. 18:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Én 15 éves vagyok :)
2012. szept. 3. 18:03
 2/2 anonim válasza:
83%
Szia, tetszenek a posztjaid/képeid, feltűnt, hogy ugyanazon hobbi iránt érdeklődünk, én még kezdő vagyok, de ahogy látom te már rutinos vagy ezen a réten, talán profi?! blablabla.
2012. szept. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!