Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Holnap suli. Örülsz? :D

Holnap suli. Örülsz? :D

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szalagavatóra készülés, táncpróbák, ruhapróbák, nyelvvizsgák, ÉRETTSÉGI, továbbtanulási szorongás

szóval NEM

2012. szept. 2. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen, mert nekem nem kezdődik.
2012. szept. 2. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
nem kezdődik de ígyse örülök...
2012. szept. 2. 15:18
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem teljesen mindegy mert én már végeztem a sulival. Egyébként nekem 2 hét múlva kezdődik mert felnőtt képzésre megyek és ott máshogy van már :) Azt meg várom mert érdekel a szakma amit tanulni fogok, és lesz ott 3 osztálytársam gimiből meg 2 általános iskolai osztálytársam is odafog járni, plusz egy régi haverom is aki még a szomszédom volt szóval én várom már :D
2012. szept. 2. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Igen örülök, igaz gyomoridegem van, de az ember egy év halasztás után nem ülhet otthon. Szóval örülök hogy tanulhatok és ezáltal feljebb léphetek.

Akik meg csak bulizni akarnak suliidőben, meg ökörködni azokat csak sajnálni tudom. De főleg azokat sajnálom akik nem tudnak a sok idióta miatt odafigyelni, és miattuk lesz rossz a tanulni akarók jegye.

2012. szept. 2. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
én örülök, mert végre kezdődhetnek a nagy hülyülések suliban.(Y) bár szerintem nehéz évem lesz egy kicsit, de nem bánom.;DD
2012. szept. 2. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Két általános iskolás gyerek anyukája vagyok.

2012. szept. 2. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:
15:23 Teljesen egyet értek veled, főleg abban hogy a sok marha miatt azok sem tudnak jól teljesíteni akik azért szeretnének is. Az egyetem nem a töménytelen bulizásról szól, aki oda bekerül az csinálja is végig rendesen legjobb tudása szerint és ne pocsékolja el. És vannak olyanok akik ezek miatt be sem kerülnek oda.
2012. szept. 2. 16:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen. Mivel hálistennek idén letudtam az érettségit, nem érint a dolog :D

Majd jövőre ilyenkor visszatérünk a témára! :)

2012. szept. 2. 16:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Első, hasonló a helyzetünk:)

Én is most fogok végezni...

Egyébként várom a sulit, jó benne lenni abban a folyamatos pörgésben. Nehéz év lesz, sokat kell tanulni, de a végén, reméljük, minden kifizetődik, és mindenkit felvesznek oda, ahova szeretne menni:)

Sok szerencsét mindenkinek erre az évre:)

2012. szept. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!