Igaz ez az idézet a nőkre?
Figyelt kérdés
"A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."2012. szept. 1. 18:10
2/10 anonim válasza:
Nem igaz.
Szerintem egyrészt mindenki szép, ha boldog.
Másrészt viszont úgy van megfogalmazva, mintha CSAK attól lenne boldog, ha szeretik, tehát saját jogán nem. És ez így ostobaság.
4/10 anonim válasza:
Igaz :) Én érzem hogy szeretnek :)))
5/10 anonim válasza:
Engem szeretnek,de nem vagyok boldog és nem vagyok szép.
Tehát NEM.
24L
6/10 anonim válasza:
Nem szerelmes belém senki, magányos vagyok. De elboldogulok így is. Igazán boldog meg sose voltam és sose leszek :D maximum pillanatnyi öröm létezik és kész.
7/10 anonim válasza:
Az tény, hogy kivirágzunk amikor szerelmesek vagyunk, valószínű ez látszik az arcunkon, hangulatunkon.
8/10 anonim válasza:
Amikor szerettek és én viszontszerettem, akkor kifelé csak úgy sugároztam a boldogságot és mivel szép akartam lenni a kedvesnek, ezért sokat cicomáztam magam, ezáltal szebb is voltam.
Tehát tulajdonképpen igaz rém vetítve.
De másra nem biztos, hogy igaz. Annyifélék vagyunk...
10/10 anonim válasza:
*De manapság elég ha csak dugják:))
Elég baj ha vannak ilyen nők..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!