Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha apukám már nem él kivel...

Ha apukám már nem él kivel kell táncolnom a szalagavatón?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiútesód, fiú unokatesód sincs? Ha egyik sem, akkor esetleg olyan apukádkorabeli ismerős, akivel jóban van a családod. Esetleg a párod vagy egy jóbarát.
2009. júl. 27. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfi hozzátartozód, lehet nagypapa, nagybácsi, idősebb unokatestvér, stb... A lényeg hogy valaki olyan akivel szívesen táncolnál!
2009. júl. 27. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Ez valami új szokás? Mi a szalagavatón az osztályon belül voltunk párba állítva (egy fiú egy lány), úgy táncoltunk.
2009. júl. 27. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az utolsó közös táncra gondolt. Én nem apukámmal táncoltam, meg sem hívtam, fel sem hív semmi, hanem anyukám élettársával
2009. júl. 27. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem táncoltam apámmal, mert nem tud táncolni (nincs érzéke hozzá), öcsémmel táncoltam, tanítható volt még, és meg is tanult, és eljött a baráti köröm, és velük.
2009. júl. 28. 05:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen!
2009. júl. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!