Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit fognak csinálni az emberek...

Mit fognak csinálni az emberek a Földön 2012.12.21-én?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én valszeg gőzerővel igyekszem befejezni a melóimat még karácsony előtt.
2012. aug. 29. 23:19
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ! :)
2012. aug. 30. 10:47
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Akkor foglak megpulykázni.
2012. aug. 30. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

Én bepattanok egy limuzinba, elhajtok a szeretteimhez, barátaimhoz, "kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be", majd padlógázzal keresztülhajtok az éppen széteső városon, útban a reptér felé. Ott egy kétmotoros kis utasszállítógéppel pont sikerül majd felszállni. Elrepülünk egy bolond csávóhoz, aki tudja az igazságot, ad egy térképet. A lakókocsijával száguldunk az erdőben, ami masszív jószág, mert egy többtonnás lávadarab robbantja le a hátulját, kibírja. Majd ismét felszállunk a repülőre, és irány: KÍNA. Közben persze egy luxusautókkal teli AN-225 orosz teherszállítógépet is szerzünk. Kína felett egy Bentley-vel kiugratunk a Himaláján. Egy buddhista szerzetes felvesz minket, a bátyja a mentőhajón dolgozik, feljutunk a hajóra, és megmenekültünk.

Te meg Zentán CS-zel, ahelyett, hogy az életedet mentenéd?! :D

2012. aug. 30. 11:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez sztem kamu. Lakókocsiban nincs motor, az nem tud száguldani. Itt bukik a dolog. Esetleg lakóautó. De akkor javítsd a történetet.
2012. aug. 30. 11:46
 16/17 A kérdező kommentje:
:D
2012. aug. 30. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Szeretem az önjelölt nyelvészprofesszorokat :D. Amúgy igazad van, elírtam. De a kis hülye történetem értelmezhetőségét ez nem befolyásolja :D.
2012. aug. 30. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!