Nincsenek barátaim, depressziós vagyok és teljesen egyedül vagyok?
Figyelt kérdés
suliba mindig mindenhol egyedül voltam, mindig engem piszkáltak és kiközösítettek. emiatt nagyon zárkózott vagyok és nem merek senkihez sem közeledni, és így barátkozni sem merek mert egyszerűen félek az emberektől. már itthon is annyira cikinek találom hogy állandóan itthon ülök és nem megyek sehova mert nincs kivel! régen voltak barátnőim és sokszor elhívtak, de már kb 3-4 éve nincs senkim. félek hogy barátom sem lesz soha. szerintetek mihez kezdjek? amúgy utálok erről beszélni, mert cikinek találom, de valahol azért mégis kell (mondjuk egy ilyen oldalon.) változtatni szeretném de nem merek lépni!2012. aug. 29. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!