JAPÁN GASZTRONÓMIAI KÉRDÉS! Hogy csinálják azt a rizzsel, hogy olyan ragadós lesz, amit lehet formálni? További sok kérdés lent!
Mármint ilyen kis aranyos ebédeket hogy a fenébe tudnak készíteni?*-* Én is ki akarom próbálni, de sehogy sem jön össze.
A rizst ételszínezővel színezik?
Hol tudok étkezésre alkalmas algát szerezni itt, Magyarországon? Miféle boltokban keresgéljek?(Pest megyében lakom, azon belül is Péteri. )
Kéne emeletes Bento-doboz, alias emeletes ételhordó. Merre kutakodjak?
Nagyon be vagyok tőle zsongva, szóval szeretnék értékes válaszokat kapni ^3^
További szép napot, és köszönöm annak, aki válaszol^^
A rizst többször mosd meg hideg vízben főzés előtt, dörzsölve kicsit, míg teljesen áttetsző nem lesz a víz, amivel öblíted. így lejön a külső része és ragacsos lesz
Alga? Mármint nori? Budapesten az Ázsia boltot tudom ajánlani, fővám téren, de már nagyobb szupermarketekben is láttam
Bento box: ebay :) az enyém onnan van
A rizst külön meg kell venni, japán vagy sushi rizs néven fut, én addig szoktam mosni amíg nagyjából tiszta lesz a víz, és a rizs kifehéredik, akkor már biztosan tudom hogy jó XD A rizst szerintem azzal színezik.
A rizst és az algát (Nori) is meg tudod venni az Auchanban xD Bento doboznak meg én ajánlom az ebay.com-ot. Nehogy a .hu-n nézd, ott kétséges hogy van. ._.
Ha pedig olyan kis cukit akarsz csinálni amilyenre én gondolok írd be youtubeon hogy "how to make kawaii bento". De kawaii nélkül is lesz érdemleges találat. (ˇ-ˇ)
Remélem segítettem~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!