Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már francia pasitok vagy...

Volt már francia pasitok vagy esetleg ismertek valakit, akinek van/volt? Milyenek? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy esetleg Nektek vagy ismerősötöknek van-e/volt-e francia pasija/férje?

Milyenek a nőkkel? Tényleg kedvesebbek, lovagiasabbak,mint a magyarok, ahogy mondják páran vagy ez nem igaz?

Az ágyban hogy teljesítenek? Tényleg romantikusak és jók, tudják a dolgukat? És tényleg csapodárok, szóval gyakran csalják meg a feleségüket/barátnőjüket?

Tehát az érdekelne, hogy úgy általánosságban jók-e, kedvesek-e a nőkkel, ügyesek-e az ágyban és pontosan milyenek. Hallottam már olyat, hogy latinos temperamentumúak, de azt is hogy nem. És nem tudom eldönteni, melyik lehet az igaz. Persze tudom, hogy nem lehet rájuk mondani, hogy az összes francia pasi ilyen vagy olyan, de úgy mégis körülbelül. :)

És légyszi tényleg normális válaszokat adjatok! Köszi, ha elolvastátok!

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!! :)

2012. aug. 28. 21:57
 1/6 anonim válasza:
90%

Nekem a mostani párom félig francia. Apai ágon. Szóval:

Tényleg kedves és nagyon lovagias. Az ágyban is remekül teljesít. Romantikus lélek igen, bár külsőre ezt nem mondanád meg róla. Kívülről macsós, izmos és kemény. Belül romantikus és nagyon odaadó. Egyáltalán nem csapodár (de ez külön személy függő), ő nagyon hűséges. Ha érdekel még valami írj :) 17/L

2012. aug. 28. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azért várom még a kommenteket! :)
2012. aug. 28. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Olvastam valahol, hogy csak a szőke, meg a világos hajú francia pasik ilyen romantikusak és jók az ágyban. A sötétek nem.

Ha rátaláltál egy világos hajú francia srácra, ne habozz!

2012. aug. 30. 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as köszi, de ha ez irónia akart lenni, akkor inkább nem is foglalkozom vele! Tudom, hogy mindenhol vannak ilyenek is, olyanok is, csak érdekelne úgy átlagban, hogy milyenek a magyar pasikhoz képest. Ugyanis lassan ki fogok költözni, és szeretnék majd megállapodni is. :)
2012. aug. 30. 14:32
 5/6 anonim válasza:

Az első vagyok:

Az én párom világos szőkés barna hajú :D szóval lehet van benne valami :D

2012. aug. 30. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát oké :D

Azért kíváncsi vagyok egyéb véleményekre/tapasztalatokra. ;)

2012. szept. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!