Miert van az hogy Magyarországon a barataim elfordultak tolem, mert kulfoldre koltoztem?
Show must go on...
Senkitől ne várd, hogy évekig utánad sírjon. Neked is jogod volt új életet kezdeni, nekik is joguk van élni az életüket, ha akarják, nélküled, új barátokkal. Ez van.
Könnyebb örülni egy max. 10 percig tartó telefonhívásnak havonta 1-szer, mint egy ezer éve nem látott baráttal felmelegíteni a lekvárt. Ha a kapcsolatokat nem ápolják, megszakadnak. Ez a barátságokra is igaz. És külföldről elég nehéz... Inkább örülj, hogy őszintén utálnak ahelyett, hogy megjátszanák, mennyire szupi, hogy itthon vagy, miközben a hátuk közepére nem kívánnak.
Nekem az egyik barátom ment külfödre, és semmilyen elérhetőséget sem adott meg, ezért el is vesztettem.
De történt hasonló más barátaimmal is, akik elköltöztek, de az országon belül. Őket sem tudtam utolérni.
Most van egy erős irányzat, hogy ne menjenek ki az emberek, mert itthon van szükség nem rájuk, hanem a munkájukra. Aztán sokukat más tart el, vagy közmunkások lesznek, mert mégsincs szükség a munkájukra. Ez az orvoshiánytól indult el, de nem sok szakma, szak van, ami itthon kelendő.
Lehet, hogy v.miért úgy vették, te lekezeled őket most, hogy külföldön élsz.
Egyébként nem az a barátod, aki annak mondja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!