A 42-es láb méret az kicsi egy férfinak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 08:02
1/12 anonim válasza:
Ezt mért kérded? Nem tudod?
Mi a köze a kérdésnek a szexualitáshoz?
2/12 anonim válasza:
Hát, elég kicsinek tűnik, ha azzal akarod kielégíteni a barinőd.:))))))) Fenékbe rúgáshoz is jobb a 46-os láb.:)
3/12 anonim válasza:
Figyi! Adok az enyémből! Nekem 47-es. Tegnap alig találtunk cipőt a lábamra, f@szom kivan, hogy minden cipő csak 5 miliméterrel volt kisebb. Örülj, hogy ekkora lábad van! :)
4/12 anonim válasza:
És, ha kicsi, akkor mi van? Két számmal nagyobb cipőt veszel és kitömöd vattával? Meg különben is, mit számít ez, ki kezdi azzal az ismerkedést, hogy helló, hányas lábad van? Ránézésre meg senki nem mondja meg. Azt hittem a péniszméreten való pattogástól már nincs lentebb, de mégis van...
5/12 anonim válasza:
42-es hogy lenne már kicsi? Se nem kicsi, se nem nagy, a legkönnyebb 42-es méretben cipőt és zoknit találni! Nekem 46-47, és alig találok cipőt, zoknit sem olyat, amilyen én szeretnék. Örülj, hogy átlagos a lábméreted!
6/12 anonim válasza:
3# vagyok! Tegnap voltunk cipőt venni, és mindegyik csak fél centivel volt kisebb!:@ Rohadt ideges voltam. De szerencsére találtunk olyat ami jó volt, meg kielégíti az igényeim!
7/12 Andizsuzsi válasza:
Attól függ, milyen magas vagy hozzá. Mondjuk 200 cm + 42-es láb elég furán nézne ki.
8/12 anonim válasza:
átlagos szerintem a 42-44-es. A tiéd is :)
Aki szerint meg milyen jó átlagosnak lenni, hát nekem 39-es van, abból a méretből fogy ki legelőször :S
9/12 anonim válasza:
42-43. ez a normál méret szinte minden férfinak ilyen van, próbálj egy felkapott cipőt venni, nemfogsz mert ezek az átlagos méretek.
10/12 anonim válasza:
azaz hamar elfogyik az a mèret, méret mert mindenkinej ilyen lába van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!