A színészek tényleg sírnak a filmeken vagy valami technikával varázsolják oda a könnyeket?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 20:07
2/9 anonim válasza:
Vicces lenne, ha már a sírást is utólag kéne megcsinálni.
3/9 anonim válasza:
:DD sírnak. képzeld, te is megtudnád sirattatni magad, bármikor, amikor "kedved szottyan". ezt is lehet tanulni.
5/9 anonim válasza:
Van, aki nem képes rá, de általában tényleg sírnak! És tudok sírni, amikor akarok. vagyis csak könnyeztetni a szemem. Amúgy is nagyon sírós vagyok.
6/9 anonim válasza:
van, aki csak úgy tesz és nem potyog a könnye, de láttam már olyat is, aki tényleg könnyezett, sőt a taknya is folyt a sírástól. Ahogy tudnak mindenféle érzelmet átélni és kimutatni akár egy arcrándulással is, úgy sírni is tudnak. Bár tényleg nem lehet könnyű, ha 20* veszik fel ugyanazt a jelenetet.
7/9 anonim válasza:
Sírnak. Simán lehet sírni a semmitől is, én tudok. xD
De rossz színész lennék, mert elröhögnék mindent. :P
8/9 anonim válasza:
fogsz 1 hagymát és a szemedtől pár centire elkezded felszeletelni:sírni fogsz mint a csokitól megfosztott kislány...
9/9 anonim válasza:
Vannak olyan színészek, akik bármikor tudnak sírni. Épp tegnap hallottam egy Szemes Mari emlékműsorban a kollégáitól, hogy ő ilyen volt, neki sose kellett műkönny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!