Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek...

Miért ilyenek az emberek interneten?

Figyelt kérdés

Miért zavarja őket ha valaki sokat ír nekik, akár facebookon akár egy fórumos oldalon ahol lehet privát üzenetet küldeni? Meg az is miért zavarja őket ha sokat kérdezek? Most mi olyan nagy baj van azzal?

Csakmert egy idő után mindenki le akar rázni, legtöbben jó hamar, mondván hogy idegesítem, de engem meg ők idegesítenek azzal hogy maguktól nem írnak semmit csak válaszolgatnak. És még az élőbeli ismerőseim is ezt csinálják ott.

15/F

2012. aug. 24. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Körülbelül ilyenek velem is. Gondolom most csajokról van szó többségében, megpróbálsz ismerkedni, de le se tojják a fejed. Egy veled egykorú lánytól ne is várj mást, túl éretlenek még ahhoz hogy megértsék.

De adnék egy tanácsot, legközelebb ne a cicababákkal próbálj meg társalogni, mert azok már kiskoruktól kezdve felsőbbrendűnek hiszik magukat, az ilyenekből lesz a legjobb prosti a közeljövőben. Inkább szolídabb kevésbé magamutogató lánnyal próbálj chatelni.

2012. aug. 24. 14:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Haverkodni szoktam inkább, de így nem nagyon megy.
2012. aug. 24. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
igazából online haverkodni elég nehéz, nekem se ment... így nincsenek haverjaim egyáltalán, pedig 20 éves vagyok. Az a baj hgoy sok a fészbukozó és elveszi az összes agysejtjeiket. Több értelme van a sportnak, a tanulásnak, az iskolának. Esetleg a kirándulásoknak.
2012. aug. 24. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondták már neked, hogy ERŐSZAKOS VAGY? Na, hát ha nem, akkor tudjál róla.
2012. aug. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!