Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Fanni...

Mi a véleményed a Fanni névről, milyen lány jut róla eszedbe?

Figyelt kérdés
Ismersz Fannikat? Szépek? Csúnyák? Milyenek?

2012. aug. 22. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyával még nem találkoztam,többnyire kedves Fannikkal csak.Így bele gondolva egész érdekes..
2012. aug. 22. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Fanni névről mindig egy kétéves forma kislány jut eszembe, akinek a szöszi haja a feje tetejére van gumizva, mint egy pálmafa. Remélem értitek, mire gondolok. :)

Kislánynak aranyos név, de nem tudnám elképzelni egy felnőtt, érett nőhöz.

Fura mondjuk így belegondolni: Dr. Kassainé Dr. Szilágyi Fanni... Nem felnőttes.

2012. aug. 22. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hali!:) A Fanni meg a Kitti nekem az ilyen "becézős" nevek közé tartoztak mindig:S Azokat meg nem igazán szeretem:S Fanni, akivel eddig találkoztam, két lány: átlagos külsejűek. Ezenkívül még volt egy Fanni kutyus. :) Amúgy ilyen kedves kis bájos lányka jut róla eszembe hangzás alapján, meg ilyen segítőkész:)
2012. aug. 22. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem először is a fantás süti jut az eszembe,utána meg kedves lányok
2012. aug. 22. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ilyen cukika név, egy mosolygós, vidám lány jut eszembe. Az egyik hörcsögöm is Fanni volt. :) Most 3 osztálytársam is így hívják, szóval nem valami egyedi... (amúgy ők nagyon különbözőek, alig vannak közös tulajdonságaik)
2012. aug. 22. 20:16
 6/11 anonim válasza:
100%
A legjobb barátnőm. Ránézek, és egy idióta, de nagyon cuki és szerethető lány jut róla eszembe =D De már névről is, már egyből rá gondolok a Fanni hallatán =)
2012. aug. 22. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Faludyné :P
2012. aug. 22. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik motoros haverom kislányát Fanninak hivják. Kis szőke szépség. Nagyon aranyos teremtés!

Nekem pozitiv, vidám dolgok jutnak az eszembe a névről, de mint ahogyan már irták, nem igazán tudom elképzelni egy felnőtt nőnek...

2012. aug. 22. 21:57
 9/11 anonim válasza:
Nekem elöször egy idegesítő 10 éves kislány jut eszembe xdd
2012. aug. 24. 12:59
 10/11 Querocha válasza:
Nekem egy 90es mellbosegu, fonott szoke haju es lebarnult csaj jut az eszembe.
2012. aug. 24. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!