Ki van jobb helyzetben?
1. lány : szegény gyerekkora volt, most kitartott, nem dolgozott még soha semmit, mindent megvesz neki a pasija, mindene a luxus, sznob, csak márkás dolgokat vesz, egy ruhája annyi mint egy kisebb lakás ára, átlagos külsejű
2. lány: szintén szegény gyerekkora volt, de tanult, 4 nyelven beszél folyékonyan, és jó diplomája van, jól keres, anyagilag nem függ senkitől, a cége megbecsüli, nem érdeklik a luxuscikkek, turiból vásáról, átlagos külsejű ő is
A környezetemben mindenki az 1 hölgyet értékeli, hogy ügyesebb volt, őérte rajonganak, hogy milyen jól csinálta.
A második lány helyében érdekesmód senki sem lenne...rajtam kívül.
5 ből- 4 ismerősőm (nők) kitartottságra vágyik és kifejezetten gazdag pasikra specializálódik. Tényleg ilyen jó lenne a kitartottság?
Én megnézném akkor az első csajt amikor elhagyja a pasija...mit fog kezdeni magával,akkor már nem lesz aki vegyen neki márkás ruhákat,és ő saját erejéből még egy zoknit sem tudna megvenni,mivel gondolom nem tanult és nincs munkahelye...
Szerintem a 2.lányt jobban kellene értékelni,mert amit elért azt a saját erejéből érte el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!