Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítenél megválaszolni...

Segítenél megválaszolni ezeket a kérdéseket?

Figyelt kérdés

A. Mióta vagy regisztrálva ezen az oldalon?

B. Hol hallottál,hol találkoztál először ezzel az

oldallal?

C. Mi célból jársz fel elsősorban ide?

1.Kérdezni

2.Válaszolni,segíteni

3.Unaloműzésnek

4.Új ismeretek szerezni

5.Egyéb

D. Szoktál kamu kérdést kiírni, kamu választ adni? Ha igen,miért?

E. Írtál ide olyasmit,amire a való életben nem lennél büszke? Lehet az igaz vagy valótlan dolog is.

F. Milyen gyakran jársz fel ide,és mennyi időt töltesz itt átlagosan?

G. Mely kategóriákat látogatod a leggyakrabban és melyeket a legritkábban,esetleg soha?

H. Szoktál itt vitába keveredni?

I. Mióta ide jársz,az oldal színvonala nőtt vagy

csökkent? A tagok hozzáállása,stílusa is ide tartozhat.

Elnézést a sok kérdésért. Nagyon szépen köszönöm annak,aki válaszol rájuk.

2012. aug. 20. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:

A: 2009

B: véletlenül találtam rá

C: 3

D: Nem szoktam egyiket sem.

E: Nem

F: Régebben napi rendszerességgel. Manapság jó ha kéthetente egyszer max 15-20 percre

G: Leggyakrabban az utazás,és család kategória. Legritkábban az

Elektronikus eszközök kategória Soha nem megyek az Ezotéria és a Szerelem, szex,

Gyerekvállalás, nevelés kategória kategóriákba.

H: Nem

I: csökkent,és rohamosan csökken a színvonala. Mindenben rosszabb mint volt.

2012. aug. 20. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:

A: Lassan egy éve

B: Googleban kerestem valamit és kidobott egy kérdést

C: Válaszolni

D: Nem

E: Volt egy válaszom, ami igaz volt, de éreztem utána, hogy túlléptem azzal egy határt.

F: Nagyon változó, néha naponta járok fel, néha meg hetekig, hónapokig nem jövök ide.

G: Leggyakrabban az egészséget, közoktatást és szórakozást nézegetem. Szerintem a legtöbb kategóriába bele se néztem még soha: pl: ezotéria, elektronikus eszközök, közlekedés stb.

H: Kétszer fordult elő. Alapból a provokatív kérdéseket, ahol sok vita szokott lenni, például vallás, abortusz témakör kerülöm.

I: Csökkent, nagyon látványosan. Ezért is járok fel egyre ritkábban.

2012. aug. 20. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:

A. 2-3 éve talán.

B. A húgom mutatott itt egy-két poénosabb kérdést.

C. 2.,4.

D. Nem

E. Nem

F. Most egy elfoglaltabb időszakom volt, hónapokig nem is látogattam az oldalt. Ha ráérek, napi fél-1 órát kb. (amíg egyetemista voltam).

G. leggyakrabban: családi kapcsolatok, szépség és divat, kultúra és közösség, ételek, italok

H. Igen. Általában nem azért, mert vitát kezdeményezek, kötekedek, hanem mert vannak, akik nem képesek kész tényeket felfogni. Ez mondjuk nyelvészeti vagy kulturális kérdésekben általában vitához vezet...

I. Szerintem az értelmes emberek és a bunkók száma nagyjából ugyanazon a szinten mozog, mint mindig is. Az új oldal kinézete viszont marhára nem tetszik, a reklámok nagyon idegesítőek.

2012. aug. 20. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
G, kihagytam: ritkán/soha: minden más... a soha kategóriát főleg az ezotéria képviseli nálam.
2012. aug. 20. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:

A:olyan 3 éve

B:google többször ezt adta ki mondom akkor felteszem itt a kérdésem(találós kérdés volt nem tudtam mi a válasz rá)

C:1,2,3,4

D:igen.kérdést azért mert vicces.választ azért mert h*lye kérdésre h*lye válasz

E:nem volt ilyen

F:napi 2-3-szor jövök fel 1-3 óráig

G:gyakran:ezt,szerelem,ezo,egyéb kérdések ritkán:összes többi

2012. aug. 20. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:

A:olyan 3 éve

B:google többször ezt adta ki mondom akkor felteszem itt a kérdésem(találós kérdés volt nem tudtam mi a válasz rá)

C:1,2,3,4

D:igen.kérdést azért mert vicces.választ azért mert h*lye kérdésre h*lye válasz

E:nem volt ilyen

F:napi 2-3-szor jövök fel 1-3 óráig

G:gyakran:ezt,szerelem,ezo,egyéb kérdések ritkán:összes többi

H:nem

I:viccesebb lett ami pozitív számomra.:)

2012. aug. 20. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
ja meg a szórakozás és a szépség és a divatot is megnézem
2012. aug. 20. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:

A. 2010 óta

B. Beírtam egy kérdést, és az egyik találat az ezen az oldalon lévő választ dobta ki

C. Tulajdonképpen mindegyik igaz, de leginkább az 1 és a 2

D. Nem

E. Nem

F. Naponta, és mivel telefonról szoktam inkább netezni, sűrűn megnézem, itthon vagyok a kislányommal, nem dolgozok még

G Gyerekvállalás-nevelés, Családi kapcsolatok, Kultúra és közösség, a többibe nem igazán szoktam

H. Igen

I. Vegyes. Vannak olyan kérdések, amiben mindenki védi az igazát, akár annak az árán is, hogy a másikat beledöngölje a földbe, ennyire nem volt ez "komoly" amikor megtaláltam ezt az oldalt. Viszont van, amikor meglepően segítőkészek a válaszolók és akár privát üzit is írnak és segítenek ez viszont nagyon tetszik.

Miért érdekelnek ezek?

2012. aug. 20. 18:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm hogy válaszolt. Ezek a kérdések már elég régóta megfogalmazódtak bennem az oldallal kapcsolatban,ezért kérdeztem,különösebb oka nincs. Elnézést kérek azért,hogy a C kérdésnél úgy összeolvadtak a válasz lehetőségek,nem így írtam,de a rendszer így adta ki. Az úgy kicsit zavaró lett sajnos. Még egyszer köszönöm szépen.
2012. aug. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!